MATI12 Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Nowy sprzęt: -kt12 -pas operacyjny miwo -magnum classc
kthulhu Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 A na zdjęciach: -mundur wiadomo jaki -buty Wojas Military -MP5A2 TLF by Classic Army -Chest Home Made -Nakolanniki Alta -Nieodłączna w klimatach zimowych dokerka :]
filo16 Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 1.TAC-1 O.D green (na sprzedaż :] ) 2.BDU woodland, polarek zwykły 3.HATCH centurion (nakolanniki) 3. JanysSport PP25 (plecak) 4.Troche alicji na pasie :) 5. Noze Muela 6.Uwexy i-vo 8.R.I.S C.A + kolimator guardera
jackobi Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Coz :] troche sie zmienilo w porownaniu z ostatnim :P mp5sd2 CA pattern oliwkowy glock 19 stti w kaburze no i flecktarn z polskimi naszywkami :P Edit: zmiana fotki na fotke z terenu :P
Hoplita Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 nasza slodka ekipa... na naszym killhouse
Fizia Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Witam , -M15A4 CA -Mundór BDU Ranger - olive -Kamizelka Taktyczna SWAT TYPE - olive Pozdrawiam , Fizia
Rainbow Posted January 14, 2006 Author Report Posted January 14, 2006 Co my tu mamy: AEG XM177E2 ( no w końcu :)) + bagnet ćwiczebny :twisted: Glock 17 KSC-KWA Mundur WP Beret WP (wiem, że źle założony:P) tzw. Bechatka Kamizelka Lubawa Okulary STTI Nakolanniki Rothco
JIN5 Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Na sobie mam: Mundur i oporzadzenie: *Kamizelka taktyczna ( Polska) *Moro Brytyjske [To nie jest moro tylko DPM!!! Mógłbyś się nauczyć skoro go masz] *Helm polski *Gogle *Nóż M 16 *Buty Gore-Tex *Pas taktyczny *Kominiara *Rekawice Bron: *Glock 26 *MP5A5 WELL
Jabol Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Co mam : -Mudnur polowy Woodland -Chest rig by super -czarne glany -czarne rękawiczki z szafy :D -ochraniacze na kolana a'la łyżworolki :D -Ak 47 TM -Berreta 92F KSC-KWA w kaburze Strike System PS. kominiarki nie dorysowałem , została po prostu wyprana w Perwolu :)
Pesus the Hunter Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 To jo w wersji LATO/CQB i w wersji ZIMA :D
Mardok Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Oto ja : To co jest pod rackiem to iba w sdsowskim coyocie a ten kabel telefoniczny co odchodzi z kabury to smycz do beretty :lol:
javelin Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Taka tam fotka z wczorajszej strzelanki: Lecąc od dołu: :arrow: Buty Belleville 790A, :arrow: maskowanie zimowe BW, :arrow: panel udowy (duży) i uniwersalne cargo (też duże) z MIWO Military z róznym szpejem w srodku, :arrow: kamizelka LBV z Ka-Barem, pistoletem (WinGun 101B na CO2), magami, jakimś tanim radyjkiem i innymi pierdołami, :arrow: oczka chronione przez WileyX SG-1, :arrow: w rączkach m4a1 ICSa. Taki tam sobie zestawik zimowy :)
kozmik Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 jak cos pomyle to poprawcie bo znam sie na tym jak krowa na samolotach :wink: buty: polskie desanty spodnie: hmm cos tam woodland :P bluza: woodland kamizelka: pattern83 rekawczki: cieple, polarowe z gumowymi wstawkami RAMA (zgadza sie, ta od margaryny :P ) M15 A4 z luneta i tlumikiem
AWR_Ronin Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 javelin - fajne maskowanie broni, jak je zrobiles?? Nie chce mi sie wierzyc, ze przemalowales bron na sezon zimowy wiec to pewnie tasma - ciekaw jestem tylko jak osiagnales ten efekt poszarpanych krawedzi. Ronin
javelin Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Kozmik - spodnie masz polskie wz.93 w kamo "Pantera"! javelin - fajne maskowanie broni, jak je zrobiles?? Nie chce mi sie wierzyc, ze przemalowales bron na sezon zimowy wiec to pewnie tasma - ciekaw jestem tylko jak osiagnales ten efekt poszarpanych krawedzi. Ronin Użyłem jakiejś znalezionej w domu taśmy szerokości 5cm. Żeby uzyskać postrzępione krawędzie pociąłem rozciągnięte pasy na 3 wąskie paski nożem. Ciąłem taki falistym ruchem żeby się pozbyć rónych krawędzi. W ten sposób otrzymywałem 1 pasek z obiema krawędziami nieregularnymi i 2 paski z jedną krawędzią równą i 1 postrzępioną. Całe maskowanie nie jest pracochłonne, zajęło mi może 30 minut, a efekt jak sądzę nienajgorszy :)
-=Fox=- Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 :arrow: mundur WP :arrow: hełm WP :arrow: gogle amerykańskie :arrow: kamizelka OLV :arrow: kabura udowa strike systems :arrow: jakieś tam rękawice ;) :arrow: M4 ris...
Recommended Posts