marcin3340 Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Witam mam nie tyle problem co zastanawia mnie pewna drobnostka otóż w wyżej wymienionej replice po wyjęciu kapsuły CO2 zauważyłem żywico podobny osad na uszczelce i dzisiaj po wyjęciu uszczelki pod kapsułę zauważyłem taki sam osad pod szpilką i nie wiem czy to kwestia nieodpowiednich warunków użytkowania repliki (co wydaje mi się mało prawdopodobne ponieważ akurat tego dnia w którym to zauważyłem na na dworze było przynajmniej 15 stopni a raczej żadnych innych negatywnych czynników nie było), czy to porostu kwestia samego gazu (używam ostatnio kapsuł mosa ponieważ kapsuł umarexu nie mogę dorwać w sklepie w którym się zaopatruje) czy może chodzić po prostu o jakieś brudy i różnice temperatury przy wyjmowaniu kapsuły (mała to ona nie jest więc to też mi przyszło do głowy) no i czy powinienem się tym przejmować (sytuacja wystąpiła jednorazowo) ? Quote
Recommended Posts