Camel89 Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Witam, wymieniałem ostatnio w swojej replice gumkę hop-up. Niestety przy wymianie zapodział mi się gdzieś zatrzask lufy i nie mogę go znaleźć. Koniecznie potrzebuję replikę na sobotę, a przeglądając oferty sklepów znajduje te zatrzaski tylko na stronie - na magazynie brak. I tutaj pojawia się pytanie, czy da się wykonać taki prowizoryczny zatrzask samemu, jakieś rozwiązanie czasowe dopóki nie pojawią się te zatrzaski w sklepie. Myślałem nad tym aby obkleić lufę w miejscach stykania z komorą taśmą izolacyjną. Czy to jest dobry pomysł i zda egzamin? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Quote
14100715 Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Wystarczy, że doraźnie zabezpieczysz sylikonem (takim z dużej tuby, zastyga i jest gitara). A teraz na serio. O jakiej replice mowa? Quote
Camel89 Posted May 21, 2013 Author Report Posted May 21, 2013 Model repliki: DG05T ( http://gunfire.pl/product-pol-1152199157-Replika-karabinka-szturmowego-DG05T.html ) Quote
Recommended Posts