Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Siemanko ludzie,wiem że jest już od groma tematów o pierwszych karabinach,no ale od tego jest forum,ja też chciałbym się zapytać każdy ma swoje typy.

małe informacje:

-mój fundusz to 500 zł

-będzie to mój pierwszy karabin,

-mam z kim grać,można powiedźeć że robimy małą ekipę(4 osoby)

tak więc mój pierwszy karabin powinien mieć około 350 - 430 FPS,

może mieć części metalowe i drewniane,byle nie ten syf plastikowy,

pojemność magazynka co najmniej 250 kul,

powinien być elektryczny,

nie może się szybko rozlatywać,

może być z kamuflażem

i to chyba tyle

z góry dzięki ludzie.

Pozdrawiam

Edited by aksel22
Posted

...może mieć części metalowe i drewniane,byle nie ten syf plastikowy,

a może jakieś inne propozycje ?

Ciezko cos zaproponowac w twoim budzecie co nie posiada czesci plastikowych - ABS.

Posted

Do 700pln to ja mogę polecić mp5 cymy (cm041 i 049). Jeśli nie mp5 to kałasze Boyi lub bardziej fikuśne modele g36 (giety są z tworzywa, ale palna wersja też :icon_wink: )

Posted (edited)

Za ok. 700 zl kupisz Fala JG lub ZL. To fajna replika i jest full metal. Jest tez kilka dobrych replik plastikowych, ktore w oryginale sa z kompozytu: AUG, G36 czy P90. Jak widac plastik nie jest zly.

Edited by Stalker
Posted (edited)

@Aksel, to bardzo dobre propozycje.

Alternatywa to G36K, tyle że to ABS ale jak już napisali koledzy, ostra Gieta też jest plasticzna.

Pozostaje jeszcze MP5A3 z metalowym korpusem. Lepsza byłaby jeszcze MP5SD6, posiada w stocku dość skuteczny tłumik ale w tej chwili niedostępna.

Edited by Powała
Posted

Za ok. 700 zl kupisz Fala JG lub ZL. To fajna replika i jest full metal. Jest tez kilka dobrych replik plastikowych, ktore w oryginale sa z kompozytu: AUG, G36 czy P90. Jak widac plastik nie jest zly.

podoba mi sie twój pomysł ale zdecyduje się chyba na cyma.031/28 lub na RK-02

Kałasze od Boyja no i może jakieś g36.

Przecież 80% tego działu jest właśnie o tym. Tak ciężko poczytać.

od boyja chyba RK-02 będzie dobry

Posted (edited)

Jeśli wybierasz pomiędzy cm 028 a rk-02 to przeczytaj temacik, który podał Ci Buniek :icon_smile: Mi się "wydaje", że to inna liga ;) Oczywiście są maniacy cymek ale to trudno, każdy ma inne gusta. Jeden woli świecący karabin z plasticzanym "drewnem" a drugi coś fajnego i wytrzymałego.

A wracając bardziej do tematu - Wybierz rk-02 i ciesz się bardzo dobrą repliką, mam i polecam. Nie mam czasu na rozpisanie się [jak to zwykle robię], więc poczytaj sobie o tej replice kilka stron tematów i będziesz zadowolony z jej zakupu :icon_smile:

Edited by Kemonator
Posted

Jeśli wybierasz pomiędzy cm 028 a rk-02 to przeczytaj temacik, który podał Ci Buniek :icon_smile: Mi się "wydaje", że to inna liga :icon_wink: Oczywiście są maniacy cymek ale to trudno, każdy ma inne gusta. Jeden woli świecący karabin z plasticzanym "drewnem" a drugi coś fajnego i wytrzymałego.

A wracając bardziej do tematu - Wybierz rk-02 i ciesz się bardzo dobrą repliką, mam i polecam. Nie mam czasu na rozpisanie się [jak to zwykle robię], więc poczytaj sobie o tej replice kilka stron tematów i będziesz zadowolony z jej zakupu :icon_smile:

Stilgar ? O.o

Dzięki za rade,na pewno kupie rk-02