sebenicz Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Witam mam ciężką sprawę z M4, otóż robiąc coś przy GB skręciłem go z 90% pewnością że wszystko jest ok! włożyłem GB do body a następnie założyłem chwyt i silnik chcąc zakręcić silnik zaślepką na wcisk jest możliwe tylko dokręcenie jednej śruby ta zaślepka jest tak jakby przesunięta w tył po za tym po oddaniu 2 strzałów przepalił się bezpiecznik co może być nie tak? Quote
KapitanBomba04 Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 (edited) Mogłeś źle złożyć gearboxa; mogłeś za mocno docisnąć silnik, itd. Napisz jeszcze raz, na spokojnie. Możliwe (mało prawdopodobne, ale jednak), że sam Gb mógł się nie do końca ułożyć dobrze w body. Rozbierz to jeszcze raz, na spokojnie posprawdzaj wszystko, złóż do kupy ze 100% pewnością, że jest jak powinno być i włóż do korpusu. Edited May 17, 2013 by KapitanBomba04 Quote
Mortis Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 No i druga podstawowa rada - wspieraj się jakimś poradnikiem. Rub to powoli, cierpliwie, myśląc, przy dobrym świetle. Może dziwne rady, ale działają cuda. :D Quote
Recommended Posts