Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Podpinam się pod pytanie. Sklep szeroko reklamowany na stronie "koalicji północ", także może coś w tym jest. Naspiałem do nich maila związanego z wysyłką do Polski, bo w formularzu wysyłkowym są tylko 2 kraje do wyboru- Czechy i Słowacja.

• 2 weeks later...
Posted

Sklep jest zupełnie nowy na polskim rynku. Strona jest modernizowana i niedługo wszystko powinno być okej. Do czasu kiedy są tylko dwa kraje do wyboru, należy wpisać POLSKA w polu "notatki". Osobiście wiem, że jest to porządny sklep, wysyłka idzie 24h i nie są to ziemniaki. :)

Poczekamy na opinie innych osób. :)

Pozdrawiam,

Jacek KP Koszalin.

• 11 months later...
  • 1 month later...
Posted

Kupiłem dwa elektryczne magazynki do m4. Jeden nowy a drugi z widocznymi śladami rozkręcania. Jedna śruba leżała luzem w pudełku. Nie dało się dokręcić ponieważ w plastiku był przekręcony! A część którą trzymała niemal oblepiona jest super glue!!!

Paczka przyszła z Czech.

Zdecydowanie nie polecam!

Posted

Cześć,chcielibyśmy odpowiedzieć na to negatywne doświadczenie Seba999. Niestety, bardzo nam przykro, że tak się stało. Niestety, zdarza się, że coś pójdzie nie tak. Produkt był nowy i bezpośrednio z magazynu centralnego, skąd pochodzi klej naprawdę nie rozumiem i będziemy zajmować się tą sprawą z dostawcami aby to się więcej nie powtórzyło. Te magazynki sprzedajemy przez dość długi czas i z takim problemem się jeszcze niespotkałysmy. Oczywiście klientowy Sebo999 natychmiast zaoferowałysmy możliwość wymiany towaru lub zwrot pieniędzy. Jesteśmy otwarci na dyskusję i rozwiązanie każdego problemu. Sebo999 przepraszamy za komplikacje i w przyszłości mamy nadzieję, że nic takiego niebędzie się działo.

Frogtac.pl

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Cześć,chcielibyśmy odpowiedzieć na to negatywne doświadczenie Seba999. Niestety, bardzo nam przykro, że tak się stało. Niestety, zdarza się, że coś pójdzie nie tak. Produkt był nowy i bezpośrednio z magazynu centralnego, skąd pochodzi klej naprawdę nie rozumiem i będziemy zajmować się tą sprawą z dostawcami aby to się więcej nie powtórzyło. Te magazynki sprzedajemy przez dość długi czas i z takim problemem się jeszcze niespotkałysmy. Oczywiście klientowy Sebo999 natychmiast zaoferowałysmy możliwość wymiany towaru lub zwrot pieniędzy. Jesteśmy otwarci na dyskusję i rozwiązanie każdego problemu. Sebo999 przepraszamy za komplikacje i w przyszłości mamy nadzieję, że nic takiego niebędzie się działo.

Frogtac.pl

Musze przyznać że odpowiedz na maila otrzymałem dosyć szybko. Wysłałem fotki które zrobiłem zaraz po otwarciu paczki. Pani z obsługi klienta zaoferowała mi zwrot pieniedzy za magazynek wraz z kosztami wysyłki. Maga posklejałem we własnym zakresie (nieco bardziej udolnie...) zamiast poskręcać. Działać działa ale w razie czego nie będzie do rozłożenia. Nie zmienia to faktu, że płaciłem za nowy a nie pogwarancyjny? Jeden magazynek był czysciutki i bateria w folii a drugi był rozpakowany i nosił wyraźne ślady użytkowania... Mam nadzieje, że to jednorazowa wpadka. No i jeszcze jeden minus! Pani przyznała, że nie robią przeglądu zerowego przed wysyłką...

Nie mniej jednak będę robił w przyszłości zakupy w tym sklepie a Panią z obsługi pozdrawiam i dziękuję za szybką reakcję.

Edited by seba999
  • 2 years later...