Spojleer Posted May 15, 2013 Author Report Posted May 15, 2013 A jakościowo odnośnie tej firmy to jak ona stoi? Quote
SirHawk Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 (edited) Ach, na śmierć zapomniałem o wysokości. Brałem pod uwagę jedynie obwód. Masz rację, Dexter. EDIT: KWA - bardzo dobre odwzorowanie pistoletu, świetny system zasilania gazem, działający bezproblemowo w niskich temperaturach, ładnie kopie. Podobno jak się coś zepsuje to do wyrzucenia, bo nie ma części zamiennych :D. Tokyo Marui - firma-legenda. Więcej napisze (miejmy nadzieję) Dexter. Edited May 15, 2013 by SirHawk Quote
Guest (ID:6452) Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Spojleer, pytasz o TM? Moim zdaniem nic lepszego nie dostaniesz, są to chyba najlepsze klamki na rynku. Hawk, z replikami jest jeszcze zabawniej. Np repliczka USP KWA/KSC to replika wersji na .45 ale compact tej samej firmy to już replika dziewiątki ;]. Quote
Spojleer Posted May 15, 2013 Author Report Posted May 15, 2013 (edited) Pytałem o Umarex'a, ale chyba rzeczywiście zostanę przy TM. A jak z dostępnością na polskim rynku? Edited May 15, 2013 by Spojleer Quote
Spojleer Posted May 15, 2013 Author Report Posted May 15, 2013 Jak to powiedział Mądry Bogdan: "No to macie problem...";P Tak więc muszę wykluczyć TM z mojej listy życzeń gwiazdkowych, ponieważ to musi być z Polski. Próg cenowy mogę podnieść, zmienić obiekt zainteresowań, ale to niestety (Boże, w jakim kraju my żyjemy?) musi być Polska...:( Quote
Guest (ID:6452) Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Jak musi być z Polski to masz dwa czy trzy pistolety na krzyż. Jak chcesz ale w Polsce po prostu w większości naszych zabawek nima. I raczej nie będzie. Quote
Spojleer Posted May 16, 2013 Author Report Posted May 16, 2013 A poza Tokyo Murai jest coś, za czym można się obejrzeć? Quote
OFF Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Jak to powiedział Mądry Bogdan: "No to macie problem...";P Tak więc muszę wykluczyć TM z mojej listy życzeń gwiazdkowych, ponieważ to musi być z Polski. Próg cenowy mogę podnieść, zmienić obiekt zainteresowań, ale to niestety (Boże, w jakim kraju my żyjemy?) musi być Polska... :( Sklep madonion.eu sprowadza chyba jeszcze pistolety TM na zamówienie (i nie tylko) ;) Chyba udzielają jakiejś gwarancji, która realizowana jest w Polsce, a nie za granicą. Poczytaj o "zamówieniach specjalnych" na ich stronie ;) Quote
Recommended Posts