Canguru Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 Witam, wszystkich dziś na strzelance wystąpiłl mały problem z moją ukochaną "emką". Wczoraj zrobiłem kable nowe (poprzednie przez przypadek przeciąłem) po złożeniu oddalem 2 strzały, po ktorych stwierdziłem ze replika działa. Podłączyłem na noc akumulator do ładowania, rano wstaje odpinam, jade na strzelanke oddalem 1 strzał przy którym usłyszałem odmowe posluszeństwa (nie chcialo naciągnąć tłoka do końca dopiero jak drugi raz wcisnąłem spust) i tu zaczęła sie losowosc oddawanych strzałow (jedne normalnei naciągało sprężyne a inne tak jak wcześniej) pomyślałem że może to wina akumulatora i pożyczyłem od kumpla LiPo 11.1V i oddalem kilka strzałów ku mojemu zdziwieniu replika znów odmowila posluszeństwa i teraz nic nie kręci ani nic nie robi zadnego dzwieku.... Pragnę nadmienić ze w replice jest zamontowana SP 170 oraz zebatki ITU Panowie jakies pomysły co mogło sie zepsuć? Quote
jajeczkowiec Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 A na pewno nie masz gdzieś przebicia ? Quote
Canguru Posted May 11, 2013 Author Report Posted May 11, 2013 niestety nie zlokalizowałem takiego:( Quote
musashi Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 Może oddaj replike w jakieś serwisowe ręce . Quote
SirHawk Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 Miałem to samo przy M4 od G&G, problem stwarzała pęknięta fabryczna sprężyna, może coś w GB strzeliło? Quote
Canguru Posted May 11, 2013 Author Report Posted May 11, 2013 wlaśnie z serwiem jest troche problem bo jak narazie fundusze sie skonczyły:( a tu raczej nic nie strzelilobo sprerzyna wyglada wporządku a gb ogolnie calkiem ladnie(z zew) Quote
Recommended Posts