Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, jak w temacie, szukam podpowiedzi na wybór odpowiedniego do mojej repliki.

Kolimator musi być:

- Zamknięty

- Do 100pln może ciut więcej ( 150-180 nawet a co mi tam!)

- By mi służył i żył z nim długo i szczęśliwie

Proszę o modele i opinie na ich temat.

Posted

Zamknięty do stu złotych będzie kiepsko. Za to 150-180 to możesz mieć EoTecha od użytkownika tomekpl, a przynajmniej mogłeś mieć. Lepszej jakości chińczyki podobno.

Za to z otwartych mogę Ci śmiało polecić o taki http://allegro.pl/kolimator-zaawansowany-otwarty-4-celowniki-12233-i3212739721.html. Nie zaparowuje, ma cztery rodzaje celowników i po 3 stopnie jasności kolorów czerwony/zielony. Niestety, po około dwóch tygodniach wymaga ponownego zerowania.

Posted

I ten otwarty i ten zamknięty są polecane. Jak Ci się podoba EOTech, to pisz jutro wieczorem powinienem go już dostać :) Także jak wypróbuje to się mogę podzielić wrażeniami i polecić bądź odradzić. Pozdrawiam.

Posted

To ja też dołączę się do pytania :)

Przeglądałem forum w tym temacie wyszukiwarką, i mój wybór waha się między G&P RD30 oraz jakimś otwartym eotechem. Czy TomekPL jeszcze je sprzedaje? Wie ktoś? Albo jakiego EoTecha kupić żeby się na nim nie zawieźć? A może jednak zostać przy G&P?

Posted

Te aimponty, chińskie, g&p są beznadziejne.

Najlepszym koli jaki miałem na ak z ramową kolbą był - http://www.arobron.pl/kolimator-walther-top-point-i-p-1321.html Trochę ponad budżetem ale wart jest swojej ceny.

Dwa kolory plamki, o idealnej wielkości, ostrości. W ogóle chyba jedna z najlepszych z jakimi miałem do czynienia przy koli. No i najważniejsze - ze względu na niski montaż, składało się do niego idealnie. Dla mnie był o wiele wygodniejszy od aimpointów, eotechów.

Z tym, że ja kupiłem używkę za 7 dych..

• 3 weeks later...
Posted

Mam taką prośbę bo poszukuje zamkniętego koli najlepiej co by wyglądał jak typowy ruski koli :P tak do hmm 200zł:)i oczywiście co ważniejsze niż wygląd ma działać dobrze :) Wygląd to tylko miły dodatek