dsee Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Cześc ;) Mam pyranie otóz znalazłem dzisiaj paczke kulek biodegradowanych nie rozpakowane jeszcze a druga paczka rozpakowana ale zamknieta są to P&J . i mam pytanie one maja ok . roku albo i wiecej z 2 lata i mam pytanie czy używanie ich nie zaszkodzi replice ? Quote
Guest (ID:6452) Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Acz używanie PJ szkodzi psychice- powoduje gigantyczny wzrost poziomu frustracji. Quote
Mendi Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 Ja mam kukurydziane madbulle 0,28g w takim śmisznym kartonie jak mleko - 2 paczki chyba tego kupiłem na jakiejś promocji, została mi teraz druga paczka otwarta. Kulki są białe, bardzo ładnie latają, nie ma z nim problemu w magazynkach czy lufach 6,03 oraz 6,01. Faktycznie rozpadają się w glebie po 2-3 miechach. W domu można je bezproblemowo przechowywać, byleby nie miały kontaktu z wilgocią. Jedyny ból to cena - 58zł za 2000bb bodajże Quote
Recommended Posts