Beckett1 Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Witam !!!! Mam takie pytanie, jakiej firmy ładownice pasują kolorystycznie idealnie do Cirasa G&P w kolorze Khaki? Niestety na tą chwile przeryłem prawie wszystkie sklepy ASG i ładownic G&P nie ma wcale. Proszę doradźcie. Quote
MoreLike Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Nie odpisałem Ci na PW bo mi to wypadło z łba, ładownic nie mam od hooo hooo, albo i dłużej. Ładownice G&P ogólnie były dziwne, bo pokrywy miały w nieco wręcz błyszczącym CB, a same kieszenie były khaki. Nie wiem jak ten CIRAS wygląda, ale jeśli w nim nie widzisz CB to ładownice od Flyee nie będą złe, są ciut jaśniejsze niż kieszenie G&P, ew. szukaj oryginalnego sprzętu w MJK ;-) Quote
MartiN_BB Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 (edited) g&p nigdy nie miał w ofercie kamizelek/ładownic w kolorze khaki. Zawsze to było CB (które było tak naprawdę kolorem khaki) lub OD. Gdzie dorwałeś tą kamizelkę? Wracając do pytania. Khaki od flyye powinien w zupełności pasować do tego cirasa. Edited May 4, 2013 by MartiN_BB Quote
Recommended Posts