OssaPro98 Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Witam! Kupiłem popularnego shotguna AGM w wersji long, ale teraz tak myślę, że warto by było posiadać chwyt (rączkę) do budynków. Sprawdzałem i wystarczy odkręcić cztery śrubki, zdjąć kolbę i założyć chwyt. I tu pojawia się mój problem... Ma ktoś pomysł gdzie znajdę taki chwyt? Na allegro nie ma. W sklepach też nie spotkałem. Jeżeli wiecie gdzie to kupić to podpowiedzcie ;) Quote
dr Ziolo Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Kupić drugiego shota, innego wyjścia nie widzę... ale... możesz spróbować samemu zrobić :D Quote
Kudłaty Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Ewentualnie możesz dać ogłoszenie w komisie, może znajdzie się jakiś chętny by sprzedać. Quote
OssaPro98 Posted April 26, 2013 Author Report Posted April 26, 2013 Taa.. Z plasteliny sobie zrobię :D No to pomyśle w komisie ;) A w sklepie takiego czegoś na pewno nie dostane? Quote
Kudłaty Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Nie dostaniesz, ponieważ do tych replik nie sprzedaje się części. Quote
Bart_Forrester Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 gdyż ta replika kosztuje w sumie tyle, co dwa chinśkie chwyty pionowe. ps. rączkę możesz zrobić drewnianą. Quote
Masterofpupets Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Swoją ukachaną pompkę, która mi się złamała ( nie bez powodu ) skróciłem na 40 cm, dorobiłem drewniany chwyt pistoletowy i przedni chwyt na naciąg. Śmiga :P Quote
Recommended Posts