Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jakiś czas temu zakupiłem na taiwangunie kamizelkę MOLLE ARMOR VEST i pozytywnie mnie zaskoczyła, Kamizelka jest dosyć wygodna i naprawdę wytrzymała, wzmacniana stalowymi linkami. Jak na kamizelkę za 150zł naprawdę dobre wykonanie. Wystarczy ją dobrze wyregulować i dokupić porządne ładownice. Sama w sobie ich nie posiada co na pewno jest zaletą, każdy może dokupić sobie taki szpej jaki potrzebuje. Już trochę siedzę w asg i miałem styczność z wieloma kamizelkami ta nie odbiega od tych z wyższej półki. Może nie jest wykonana z Cordury tylko nylonu ale po co lepszy materiał w warunkach asg ? Jeśli komuś się marzy ciras za małe pieniądze to chyba jedyna alternatywa markowych produktów. Na kilku godzinne sobotnie strzelanki spokojnie wystarczy i będzie spełniała swoją rolę. Pamiętajmy, że asg to nie prawdziwy konflikt zbrojny i nie potrzebujemy produktów najlepszej jakości. Kamizelka dodaje 50 punktów do lansu bez ponoszenia strat w komforcie poruszania się.

809ae4cc8fb0c26020c3c7353e9367c4.jpg

Posted

Z jakimi to kamizelkami z jakich firm miałeś do czynienia?

Pamiętajmy, że asg to nie prawdziwy konflikt zbrojny i nie potrzebujemy produktów najlepszej jakości.

Może Ty nie potrzebujesz. Ja tam wolę zapłacić trochę więcej i mieć sprzęt porządnie uszyty i z dobrych materiałów.

Wystarczy ją dobrze wyregulować i dokupić porządne ładownice. Sama w sobie ich nie posiada co na pewno jest zaletą, każdy może dokupić sobie taki szpej jaki potrzebuje.

Są inne dobre kamizelki za 150-200zł.. też bez ładownic. Za to są z lepszych materiałów i szyte u nas, a nie w Chinach.

Posted

Nie wydaje się dziwne że właśnie teraz jest promocja na te kamizelki na taiwangunie? I że zostały ostatnie sztuki w dziwnych kamuflażach, bo ,,reko" gromu wykupiło już wszystkie w multicamie? Jednak krakmani powinni trochę bardziej przyłożyć się do marketingu i reklamy, bo na razie tylko strzelają sobie w stopy :D Ja rozumiem że towar zalega, ale litości...

Posted

Nie wiem po co kombinować z chińskimi kamizelkami gdy za mniejsze pieniądze można mieć kontrakty. Może nie wyglądają tak "lansiarsko" na zdjęciach ale biją wykonaniem i wytrzymałością te produkty. A tak swoją drogą nie wiem kogo mają przekonać te zdjęcia z Taiwanguna. Przecież w tym sezonie nie nosi się już lightsticków, teraz modne są taktyczne kabanosy.

Posted

Buniek, ale to przecież chodzi tylko i wyłącznie o lans. Generalnie "zieloni" (oczywiście nie wszyscy) maja parcie na taki szpej. Bo przecież nie pójdzie na strzelankę w samym mundurze. Trzeba też mieć kamizelkę, bo inaczej to wstyd się pokazać. Co do kupowania tego szmelcu, zgodzę się z Wami. Lepiej albo dołożyć, albo za mieszą kasę kupić brytyjskiego czesta, albo FLC i też można biegać. Bo do przenoszenia Snickersów nie potrzeba wiele kieszonek. :teeth:

• 3 years later...
Posted (edited)

Panowie , ok rozumiem ze lans i chiny . Teraz możne przejący do jakiś konkretów o tej kamizelce bo chyba po to został utworzony ten temat .

Trzy lata od ostatniego posta :) złota łopata award goes to... ;) /Szmeru

Edited by szmerglu
Posted

Takie samo barachło jak reszta chińszczyzny, ale jak ktoś ma szczęście to pół roku posłuży bez prucia się i może nawet molle będą prosto naszyte.

Posted

Panowie , ok rozumiem ze lans i chiny . Teraz możne przejący do jakiś konkretów o tej kamizelce bo chyba po to został utworzony ten temat .

Zapytaj autora tematu, czy dalej jej używa. W końcu już 3 lata minęły...