Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

cze kupiłem sobie rugeram mk1 i dla mnie chodzi troche za głosno wiedz jakby ktos wiedział jak mozna zrobic lub gdzie kupic do niego tłumik albo jakis inny sposób zeby go wyciszyc to piszcie z góry dzieki

Posted

Witam,

Guny gazowe mają to do siebie, że zwykle są dość głośne. Przesmarowanie pomoże, ale tylko w pewnym stopniu. Poczytaj o wyciszaniu innych modeli - większość porad sprawdzi się i tu.

Pozdrawiam, BlazakoV

Posted

Przeczytaj proszę wszystkie tematy o Twoim, moim i jeszcze napewno czyimś Mk1C, tam znajdziesz odpowiedzi. Powiem na dodatek, że tych tematów jest tyle, że na 1 rece policzysz...

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted
A oto co zrobił mój kolega, w razie pytań on na wszyskie odpowie.

Jedno pytanie... Czy ta armata na Ruger'ze cokolwiek tlumi? czy tylko ma wygladac na lufe od T34? :wink:

Posted
Jedno pytanie... Czy ta armata na Ruger'ze cokolwiek tlumi? czy tylko ma wygladac na lufe od T34

Cześć

Tłumik nie jest tylko dekoracją. Jest to innowacyjny pomysł na wyciszenie mojej snajperki. Po przeprowadzonych mało szczegółowych testach śmiało mogę powiedzieć że z 15 metrów juz nic nie słychać.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Czy w Rugerze Carabine spust też chodzi tak ciężko jak w Rugerze krótkim?

Tak i to nawet jeszcze ciężej

Czy dla początkującego sanjpera Ruger jest dobry?

według mnie tak ale najlepiej go sobie stuningowac

Posted
Tak i to nawet jeszcze ciężej

Nie, bo to ten sam mechanizm.

według mnie tak ale najlepiej go sobie stuningowa

Proszę Cię... przeszło 500 fps i tuning dla początkującego? A gdzie obycie z tym gunem?

Pozdrawiam

Posted

Dzięki. O to, że jestem początkującym sanjperem to chodziło mi oto, że nigdy nie miałem jeszcze gazówki. A w ASG siedzę 2-3 lata. Jak można go stuningować?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...