NorrisChuck Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Witam posiadam repliki Ares M4 AR-012 oraz PJ4RIS. Chciałbym zakupić do nich magazynki low-capy lub real-capy, magi nie koniecznie muszą pasować do obydwu replik. Magazynki Aresa niestety podają kilka pierwszych kulek w Aresie, natomiast magazynki Boyi w replice PJ podają co którąś i także nie wszystkie. Czy jest to związane z komorą hop-up ,a może z złymi magazynkami? Quote
Hatch Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 Z komorą niekoniecznie, prędzej z zatrzaskiem magazynka. Może on być nieco za nisko, przez co mag zatrzaskując się nie dochodzi do komory w całości i ta nie zwalnia blokady kulek w magu. Ja tą sprawę rozwiązałem naklejając kilka warstw taśmy na górną krawędź miejsca w magu, który wchodzi w zatrzask, przez co magazynek siedzi wyżej i kulki podaje pięknie :) Mówię o magach pj. Quote
NorrisChuck Posted April 23, 2013 Author Report Posted April 23, 2013 Dzięki za odpowiedź, zrobiłem i podają w PJ. Quote
Recommended Posts