CeleroN Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Witam ! Dzisiaj kupiłem ten o to chwyt: http://redberet.pl/p/125/1152193924/chwyt-przedni-do-m4-raczki-i-chwyty-czesci-replik-elektrycznych.html Moja replika to M4 Classic Army. Problem tkwi w tym ,że chwyt jest raz- szerszy, dwa- jest za długi :D Czy może ktoś spotkał się z podobnym problemem ? Myślałem ,że raczej wszystkie są na tym samym "standardzie" rozmiarowo, z minimalnymi różnicami, jeden ciaśniej wchodzi drugi nie. Pozdrawiam ;) Quote
mg34 Posted May 8, 2013 Report Posted May 8, 2013 Hmm... miałem kilka replik M15 od CA i w 2 z nich miałem podobne problemy z częściami od G&P -> w M15A1 Rifle grill od granatnika był lekko za długi , a w M15A4 Carbine M120 ver. mam taki problem że szyny ris są też za długie i wkładam je przez zdjęcie muszki. Więc być może fronty CA są delikatnie krótsze. Spróbuj ściągnąć muszkę do montażu okładzin. Chyba że masz batkę pod gripem :P Quote
Scharf Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Spotkałem się z takim problemem. Też w replice CA. Quote
Recommended Posts