Tomekzzamapy Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Dla wielu pewnie będzie to durne pytanie, ale kto pyta nie błądzi:P Poszła mi zębatka środkowa (3 raz już:D) w PJ25 (starszej wersji z 420 fps). Zębatka silnikowa i tokowa sa jeszcze stockowe. W jednym ze sklepów internetowych znalażłem zębatkę środkową super torque up własnie do przedłużonych GB "eserek" Czy można łączyć zębatki stockowe z zębatką o zwiększonym przełożeniu? Nie chce kupić a potem się srodze zdziwić:) Quote
slepy Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Dla wielu pewnie będzie to durne pytanie, ale kto pyta nie błądzi:P Poszła mi zębatka środkowa (3 raz już :icon_biggrin:) w PJ25 (starszej wersji z 420 fps). Zębatka silnikowa i tokowa sa jeszcze stockowe. W jednym ze sklepów internetowych znalażłem zębatkę środkową super torque up własnie do przedłużonych GB "eserek" Czy można łączyć zębatki stockowe z zębatką o zwiększonym przełożeniu? Nie chce kupić a potem się srodze zdziwić :icon_smile: Nie będą pasować, a za niewiele więcej kupisz komplet zębatek SHSa do SR25. Quote
rogal138 Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 I zastanów się co jest nie tak, bo to nie jest normalne żeby 3 razy padała zebatka środkowa w replice z 420fps... Chyba ża masz przebieg >100 tyś kulek w co wątpię. Potem dopiero zmieniaj zęby np na SHS-y. Quote
Recommended Posts