Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jestem zainteresowany kupnem takiej reiki :

http://www.military.pl/httpd_users/m/military/military.pl/pistolet-kwc-m92-full-metal-blow-back_7372t

Odeazu pisze ze jestem troche zielony co do asg i to bendie 1 moja replika. I teraz mam kilka pytań. Czy jest ona w miarę dobra czy nie wArto tracić na nią pieniędzy ? Czy może ktoś miał ta replika i wie czy sie np.psuje czy trzeba coś odrazu wymienić itp. Czy jakbym kupił ja to bez problemu mogę trzymać gaz w tej kapsule w magazynku czy muszę wyjmowac jak nieużywane repliki czy jak ? Czy ta firma (KWC) produkuje w miarę przyzwoite repliki ?

Z góry dzięki za odpowiedz i pozdr wszystkich

Posted

"bendie 1 moja replika. I teraz mam kilka pytań. Czy jest ona w miarę dobra czy nie wArto tracić na nią pieniędzy ?"- Jak jesteś początkujący to kup sobie elektryka np. cm.028. Będziesz miał moim zdaniem więcej frajdy.

Posted

@dr Ziolo

Tyle, że on dobrze mówi. Co do repliki którą autor podał, szmelc i kaszana kupuj elektryka lub jak już koniecznie coś musisz to coś od KJW chodź wolałbym m92 od STTI na Green gas.

Posted (edited)

@dr Ziolo- Nie oceniaj człowieka po profilu.Autor zapytał czy nie warto tracić na nią pieniędzy i moja odpowiedź brzmi "Nie warto" Skoro w tej samej cenie może kupić coś co bardziej nada się na początek z airsoftem i sprawi, że chłopak będzie się równał hi-capom.

Edit: (oczywiście nie wszystkie grupy używają hi- cap co nie zmienia faktu, że magazynek mieści 26 kulek + wymiana kapsuły gazu= dostaniu serii z cymki)

FajnyNick dobrze pisze, Jak już zależy ci na klamce to od tego co podałeś lepsza STTI, bo moc ma akurat jak na pistolet przystało a i gazu dużo nie zużywa.

Edited by leriander
Posted

Szczerze, to 390zł można lepiej zainwestować na początek, najlepiej w CM.028. Albo dołożyć trochę i kupić albo G36 Boyi lub JG albo droższe AK.

I słownik, chociaż te internetowe są darmowe...

Posted

ja mam m&p40 S&W od KWC i sobie chwale. jedna kapsula co2 starczy na ponad 150 kulasów. do tej pory nikt sie nie skarzył, ze za mocna cyz cos. na pudelku nabazgrali, ze ma 390 fps - guzik prawda. zmierzone ~300.