Trojan757 Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Siema Dokładnie chodzi o to: http://asg.warszawa.pl/magazynki/dodatki-do-magazynkow/p,boyi-szybkoladowarka-do-magazynkow-na-470-kulek-w-ksztalcie-magazynka-m4,4478.html Ma ktoś? Czy jest praktyczna? Fajna o tyle, że zmieści mi się do ładownic na styk z resztą magów ;P Quote
JarekPN Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Moim zdaniem praktyczniejszy jest ten model wielkości maga pistoletowego. Zajmuje mniej miejsca, łatwiej kontrolować ilość ładowanych BB. W tym dużym i tak nie będziesz nosił BB bo będą grzechotać przy bieganiu. Quote
DobryDobrodziej Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Jeśli to na prawdę pomoże: miałem taka ładowarkę, zacinała mi się i działała gorzej niż małe wersje "pistoletowe" co wynikało z szerszego kanału na kulki (a może to tylko w moim egzemplarzu?). W końcu spadła mi na schody jak szedłem do domu ze szpejem, nadepnąłem na nią i pękła. Aha, mieściła się w ładownicy, ale grzechotała bardziej niż te małe, to ją nosiłem w kieszeni owiniętą szmatą. Taka historia. Quote
PiterMaster1 Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Mam ją, szybkoładowarka jak każda inna . Niektórym może przeszkadzać bo jest trochę duża i jak się ma małą rękę to może się ciężko kuli ładować. Ja ją wybrałem ze względu na pojemność bo tym mogę spokojnie ze 3/4 low-y załadować. Żadnej zacinki nie miałem jeszcze, ogólnie to jest w porządku. Quote
Recommended Posts