Guest korek_ASG Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Witam mam takie pytanie mam colta 1911 na green gas od kjw i mam zepsute zawory wlogowe (te dolne) taki zawor kosztuje ok40 zl a slyszalem ze mozna taki dostac za ok 3 zl w zklepie typu mrowka i jetem ciekaw czy ktos sie.orientuje czy to prawda ? I co o tym myslicie pozdrawiam Quote
Mendi Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Zawór bardzo często można naprawić jeśli nie jest bardzo uszkodzony mechanicznie. Poza tym można dobrać z innej repliki (np. z mk23 bodajże), ważny jest rozmiar gwintu i średnica kołnierza, kosztują po 17-30zet. Co to są sklepy typu mrówka? Quote
Guest korek_ASG Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Są to sklepy budowlane z dużym asortymentem. No wiesz 17zł to nie 3 zł :) i jestem ogólnie ciekaw czy to prawda Quote
Guest korek_ASG Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 A jaki rozmiar zaworu jest w replice colt'a 1911 od KJW ? Quote
Recommended Posts