Puloman Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Witam dzisiaj strzelając się z kumplami 3 godziny trochę się spociłem i zaparowała mi szybka w goglach ess nvg. Utworzyła się jakby taka dziwna folia. Po zostawieniu gogli w domu w suchym miejscu na 1-2 godziny problem dalej występował. Co z tym zrobić ? Zmyć to czy może jakoś zetrzeć żeby tak nie przeszkadzało ? Quote
OFF Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Może fabryczny antifog nie wytrzymał? Wrzuć zdjęcie tak jak Yahalom napisał ;) Quote
Puloman Posted April 6, 2013 Author Report Posted April 6, 2013 Zdjęcia nie wrzucę, ponieważ znalazłem na necie i pochopnie zmyłem ( mój błąd mogłem zostawić może coś by dało radę zdziałać). To był jednak anti-fog wyglądało jakby szybka nie wytrzymała i się wszędzie połamała. Znalazłem też w tym temacie 16 post http://forum.wmasg.pl/topic/111738-wybor-gogli/?do=findComment&comment=1502798 który coś o tym mówi. Quote
Recommended Posts