Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.

Mam pewien problem, otóż nie jestem na bierząco z nowinkami technicznymi replik broni elektrycznych, a chciałbym znów zacząć zabawę z asg, dlatego mam pytanie: Którą z replik mam wybrać? Która jest "lepsza" technicznie.

1. http://www.sklep.air...wego-SW-05.html

2. http://www.sklep.air...wego-DG06T.html

Mile widziane linki z innymi replikami.

Przy wyborze kierowałem się wersją gearboxa i prędkością wylotową.

Dziekuje i pozdrawiam.

Posted

Żadna z tych replik nie jest dobra pod względem technicznym. Jeśli masz do wydania 600 zł bierz kałącha od boyia albo cymę 40 i wzwyż. Jeśli jednak lubisz giety zastanów się nad modelem od boyi.

Pozdrawiam

Posted (edited)

Dragon Guns (M4) to jeszcze świeża marka, mało o niej wiadomo, była opinia na wmasgu, że jękliwe bebechy, kiepskie odlewy korpusu i słaby zasięg.

Co do Thompsona, to niby są tematy, ale ja nic nie mogę znaleźć :icon_biggrin:. Pomocy, ktokolwiek?

Edited by SirHawk
Posted (edited)

a podstawowe różnice między nimi ? z tego co jest wypisane w danych technicznych.

Gdyby je porównać i wypisać zalety i wady?

m.in. wytrzymałość baterii, gearbox, zasięg, itp.

Edited by Azzukay
  • 4 weeks later...
Posted

Nie wiem jak z tą drugą firmą, ale wiem, że na przykład j by pozdychały, gdyby je potraktowano tak jak na tym filmiku... a Dragon Guns/Lancer Tactical dało radę i w środku tylko troche osmalone... ale nie ma się co dziwić :)

Posted

Nie brałbym żadnej z nich, a już na pewno nie tę emkę. Chyba że lubisz ryzyko i masz kasę, żeby wywalić w błoto. Poczytaj uważnie tematy w dziale dla początkujących, bo chyba sam nie wiesz, czego szukasz.