Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Chcę kupić taką ładowarkę http://www.taiwangun.com/ladowarki_1/ladowarka_rozladowywarka_procesorowa_do_akumulatorow_o_napieciu_od_2_4v_do_12v_mw.html do takiej baterii http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_pojemniki/akumulatory_9_6v/akumulator_nimh_2300_mah_9_6v_-_typ_stick_8fields.html :D

Mam możliwość kupna tej samej ale używanej ładowarki.

Co się bardziej opłaca nowa czy używana?

Pozdrawiam

Posted (edited)

Nie kupuj tej ładowarki. Jest wrażliwa na każde pierdnięcie. Mi padła po 3 miesiącach. Jest piękny temat o niej tu na forum.

Wpisz w googlach "ładowarka batimex wmasg"

Jeżeli masz stówkę na ładowarkę, to kup imaxa, redoxa, turnigy, powerbeana major.Będziesz 10x bardziej zadowolony,a są tylko niewiele droższe.

Edited by Nitro
Posted

@dexterkrak, @poldeck

Wypowiedzcie się może, czy gdybyście stanęli przed wyborem tej ładowarki dzisiaj, kupilibyście ją ponownie, czy raczej wybrali coś z polecanych poprzednio? Te parę lat temu to była jedna z fajniejszych ładowarek (sam o takiej marzyłem ale nie było mnie stać :D), natomiast teraz trochę wymięka z nowszymi konstrukcjami. Myślę, że autorowi tematu taka opinia pomoże najbardziej.

Posted

Znaczy skoro ładuje prawidłowo, ogólnie działa prawidłowo to nie wymięka. Może np nie łądować LiPO, to jej wada i jest lekko z poprzedniego wieku ;] ale nie można nic złego za bardzo o niej powiedzieć. Czy kupił bym ją ponownie? Nie :D. Bo żadnej bym nie kupił, naładował bym se aku w pracy, na ładowarce z miliardem funkcji, wykresami i takiej podpiętej do kompa bo bez tego nie działa :P.