Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moim zdaniem będzie troszeczkę poprawiona grafika i bardzo dobra fabuła coś jak MW3 , które miało tą samą grafikę co MW2 , lecz fabuła przyciągała graczy , a sama gra sprzedawała się jak ciepłe bułeczki ;)

Posted (edited)

Ośmielę się nie zgodzić, jakoby MW3 miała ciekawą fabułę, ale wystarczy odpowiednia kampania marketingowa i sprzeda się każdy szajs w ładnym opakowaniu. W nowym BFie grafika wygląda przecudnie, ale moim zdaniem sam fragment rozgrywki jest aż nazbyt filmowy (to chyba jakieś zboczenie pozostałe po OFP :icon_biggrin:). Obawiam się, że taki los może spotkać wszystkie etapy, a wtedy rozgrywka w singlu zakończy się pewnie po sześciu godzinach. Jeśli ratowanie świata zajmie nam więcej niż 6 godzin, a poziom wykonania trybu wieloosobowego choć trochę zbliży się do znanego z BF2, to przełknę te 150zł i "czwóreczka" wyląduje na mojej półce.

Edited by proteziaksaspl
Posted

Zapomniałeś o 20 magazynkach do każdego rodzaju broni, dwie sztuki broni długiej, pistolet i kilka typów granatów po kilka sztuk.

To chyba jednak jest?

SirHawk dobry chest rig i jazda :icon_lol:

Posted (edited)

Jak dla mnie, za wcześnie :icon_razz:

Jakby zrobili BC3, BF 2143, MoH: WojWojownik 2 i jeszcze cholera wie co, a z BF4 poczekali aż przynajmniej siedmioletnie konsole zyskają następców to może bym się zaciekawił. Osobiście wolę poczekać na MGSV, zadowalając się BFem 3 :icon_biggrin:

Edited by Mixon
Posted

Szczerze bardziej czekam na następną aktualizaciję WOTa :icon_wink:

Nasz kaln tez gral w WoTa Teraz Warthunder only. WoT i wargaming to zdzierstwo na kase masa bugów optymalizacja taka że aż szkoda gadać. Strzały za zero, blokada win ratio...

Posted

Zagrałbym, ale jak zwykle kasa na komputer poszła w airsoft.

Lecz w sumie jakby nie patrzeć w prawie każdy weekend gram w takiego BF-a ze świetną grafiką i dobrym multi z zerowym pingiem. Czasem tylko sporadycznie npc się bugują i żyją po postrzale, ale 500 fps pod palcem potrafi skutecznie wysłać takiego npc na spawn ^^

Posted (edited)

Hypre fakt bugi i strzały za zero ale ja to biore za uroki gry , a przecierz cały czas są aktualizacje które bugi unicestwiają i dodają nowe czołgi :icon_wink: Mam Lowe i grać mi się na razie nie odechciewa choć fakt że prawie na każdym ktoku trzeba wydać kase zdzierstwo ze strony WG :(

Edited by GunMartinS
Posted

A zwróciliście uwagę na scenę w 14:10? Dobra jest :hahaha:.

Mnie też rozbawiła. Dobrze, że nie wyciągnął jakiegoś małego victorinoxa, bo byłoby "tap" zamiast "press" :D

Posted

Mnie też rozbawiła. Dobrze, że nie wyciągnął jakiegoś małego victorinoxa, bo byłoby "tap" zamiast "press" :icon_biggrin:

Pewnie ostrzył na kamieniach z Lidla :)