Vietbach Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Witam, Mam w planach zrobienie ghillie suit i nurtuje mnie jedna myśl- czy po zrobieniu go nie będzie się siatka na którą się wiąże jutę zaczepiać o krzaki w trakcie czołgania? Quote
Aurendil Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 nie będzie się siatka na którą się wiąże jutę zaczepiać o krzaki w trakcie czołgania? Nigdy nie miałem problemów z siatką. A dużo łażę po terenie. Byle byś miał siatkę na plecach i najwyżej ramionach. A z przodu kodurę. Quote
Guest (ID:6452) Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Siatka- raczej nie. Za to juta- oczywiście, jak najbardziej. Będzie się BARDZO czepiała krzoków. Quote
Kazana Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Coś za coś. Albo masz dobry maskałat i czepiasz się krzaków albo biegasz w mundurze, ew. w bluzie/kurtce/ czym tam sobie chcesz. Quote
seger Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale to chyba normalne, że wchodząc do lasu w ghille, wynosisz pół lasu na sobie :) Quote
yakuz Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale to chyba normalne, że wchodząc do lasu w ghille, wynosisz pół lasu na sobie :icon_smile: Niestety się zgodzę, ale... Nie wiele trzeba zmienić żeby z problemem się rozstać :) ja w moim ghillie zamontowałem do kolan elementy flectarna i innych ścinek z ciuchów i problem się skończył. Tylko jeśli krzak jest serio duży i łapie mnie za górę ghillie to pozostaje mi wywalić mu baniaka i iść dalej. Quote
Recommended Posts