Trapez Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Jak ktoś się jeszcze zastanawia czy sobie sprawić, to moim zdaniem warto. Na początku w multi było dużo lagów ale teraz jest całkiem ok. Jak ktoś nie lubi niewidzialnych przeciwników i dziwnych perków od których niekórzy biegają jak ze speedhackiem, to polecam tryb Cell vs Rebel, w którym jak na razie nie uświadczyłem cziterów. Quote
SirHawk Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Ragdoll widzę dalej nie wykrywa tarcia gleby. Ogólnie, wygląda ładnie i rozgrywka jak dla mnie jest bardzo płynna. Niestety - to wszystko już jest w grach tańszych i w tej samej jakości :). Tylko szata graficzna "gorsza". Quote
Pawelo Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Warface darmowy a grafika taka sama :) Quote
Guest gecko123 Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Nudna, powtarzalna, kolejny "hit" robiony dla kasy, będący kopiuj/wklej poprzednika. Przeszedłem pół gry, dalej już nie miałem ochoty. Pograłem 2-3h na multi, nuda. Quote
Trapez Posted March 29, 2013 Author Report Posted March 29, 2013 Od dawna czekam na Warface i nie zauważyłem, że dostałem meila z zaproszeniem do bety :) Nawet pamiętało nick jaki zarejestrowałem chyba ponad rok temu. W Crysis 3 brakuje coopa, a grając w Combat Arms kiedyś, różne tryby współpracy bardzo mi się podobały, więc w Warface na pewno będę pocinał. Quote
Pawelo Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Warface jest świetny, ale gra mało ludzi i pokoje są strasznie małe. Quote
Trapez Posted March 30, 2013 Author Report Posted March 30, 2013 Pograłem trochę w Warface, zarówno w Coopa jak i trochę deatchmatchy i szczerze mówiąc zawiodłem się. Jakieś skomplikowane menu, nie wiadomo jak odblokować dodatki do broni, jakieś chore to jest. No i te mapy do multi są żałosne. Jedna ekipa kampi na drugą. Podział na klasy jest niby ciekawy ale w praktyce w coopie robi to tylko zamęt i niepotrzebne utrudnienia. Na razie podziękuję i sto razy bardziej wolę Crysis 3. Quote
rain777 Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 w warface dobija mnie wielkość map.W tej grze wystarczyła by m4 i pompka i mp5 Quote
Recommended Posts