Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Kup sobie kałacha cymy cm028 lub g36 jg lub rk-01 boyi i reszte pieniędzy przeznacz na dobre okulary lub gogle i jakiś tani mundur.

Dlaczego nie SIG 550? Możesz podać jakieś argumenty?

Posted

Jak wg ciebie wygląda lepiej od kałacha/ g36/ chcesz odwzorowywać armię szwajcarską, to czemu nie, siła wyższa, potężniejsza od bardziej sprawdzonych, lepszych konstrukcji z których zrobisz jakieś sensowne połączenie z kamuflażem :)

Posted

A co to jest sensowne połączenie z kamuflażem? Bo ja mam SIGa 552 i na zmianę do tego DPM i flek :P.

Konstrukcja jest dobra. GB trójka, części nie tak popularne jak do emek itp ale sa dostępne. Komora, lufa, guma standardowe, czego chcieć więcej?

Posted

@Mietko - już raz zwracałem Ci uwagę. Jeżeli nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu.

@Hypre - są i tacy co kupią kałasza do fleca i co?

Co do Siga to stoi ona na równym poziomie co inne repliki w tej kategorii cenowej. Spotkałem się z jednym egzemplarzem i zrobił na mnie dość dobre wrażenie.

Posted

Koledzy tutaj zebranie ten co zadał to pytanie to wariat ;D Gość nie jest początkujący ;D miał scar-l gazowe miał też m14 , m4 (za 1300zł) m4 (jakieś z abs ) i cymke 0.28 też już miał :D Wszystkie te repliki zepsuł w miesiąc ;D ... I on tego siga już ma ;D......... Jest to mój dobry kolega z Partii politycznej (bawełny i polskich smaków)