Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Witam! Panowie wiecie może czy można gdzieś dostać jakikolwiek sling w Pencott-cie? Czy tylko na zamowienie a jeżeli tak to czy macie namiary na kogoś kto to szyje. Szukałem w redriver ale nie maja narazie

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Mam zagwozdkę, Panowie, i może pomożecie mi ją rozwiązać w oparciu o Wasze doświadczenie w użytkowaniu mundurów w tym kamuflażu. Postanowiłem sprawić sobie nowy uniform i wybór padł właśnie na GreenZone. Jak widzę, do wyboru generalnie jest dostępny obecnie tylko Helikon oraz Leo (mowa oczywiście o jakiejś rozsądnej cenie) i nie wiem do końca, który wybrać. Leo polecacie ze względu na wykonanie, natomiast krój spodni i bluzy (tak w przypadku modelu Explorer, jak i KSK) jest nieco archaiczny. Szczególnie jeśli mowa o bluzach. Zdecydowanie w kroju pasuje mi bardziej oferta helikonowska. Jest bardziej, hmmm...nowoczesna. Czy moglibyście podać za i przeciw obu alternatywom? Najlepiej w oparciu o własne obserwacje i przemyślenia. Będę niezmiernie wdzięczny.

Posted

Możesz jeszcze polować na spodnie od RASPUTIna który szyje Combat Pantsy, ale jeśli chodzi o bluże to Helikon lub LEO. Jako były użytkownik CPU helikona mogę powiedzieć, że są ok ale uf pro lepsze :D