Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na forum jest historia (zdaje się) Tuksiaka, który trafił w puszkę od piwa z 50 metrów (ale potrzebował 7 kulek i obserwatora podającego poprawki). Do 30-40 metrów (to jest zasięg porównywalny z najtańszymi opłacalnymi elektrykami) przy odrobinie wprawy i odpowienim ustawieniu Hop-Up można trafić w człowieka.

Posted (edited)

Kiedy mój kuzyn kupił Agma i pierwszy raz z niego strzelałem, to nie wiedziałem czy moja poczciwa cm028 się zestarzała czy to ta strzelba taka super uber pro :icon_biggrin: (bo wielkiej róznicy w zasiegu nie było, co było dziwne)

Byłem na prawdę pod wrażeniem, tak więc o zasięg się nie bój :icon_smile:

Edited by Homer96
Posted

Chcesz mieć ładne okulary z wybitymi oczami czy brzydkie okulary i ładne oczy?

Na forum jest pełno tematów o goglach i okularach. Powęsz trochę, to nic nie kosztuje.

Posted

Dokładnie tak jak Vaco pisze. Jak się nie ma kasy na super ładne i dobre gogle to się bierze brzydkie i dobre gogle (jak Bolle Defender). Oczy są ważniejsze niż wygląd.

Posted

Dupa, dupa..wybór należy do Ciebie. Weź sobie te brzydkie, albo dozbierać więcej i weź atestowane, ale ładniejsze. Oczy nie odrosną, a kasę odrobić można.

Posted (edited)

Pod tymi można mieć okulary korekcyjne, ale nie gwarantuje ich wytrzymałości. Mam takie i wytrzymały test (ale ślad był).

Edytuj: Te gogle są z serii Safety a za 15zł więcej masz te brzydkie Defendery, które są balistyczne więc pewniejsze.

Edited by MarekMac
Posted

Nie przesadzajmy z tym. Bolle to bolle jednak. Ogromna ilośc osób biega w okularach za 15zł albo aceemach.

Zwykłe peltory tora za 25zł potrafią wytrzymać 500fps bez zająknięcia i śladu.

Posted

Może pomyśl nad soczewkami jednodniowymi? Sam mam tak zamiar robić. Kupiłem swego czasu Uvexy Ultrasonic - parowały mi jak diabli, a dodatkowo okulary korekcyjne także.

Posted

W.g mnie okulary na ASG to lekkie nieporozumienie jak masz wadę ponad 1 dioptria. Jeśli strzelanka jest w lesie i ktoś ma dobry kamuflaż to możesz go nie wykryć przez ten brak. Każdy okularnik wie, że okulary zakrywają niewielką część obrazu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...