Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam ! Po krotce - ktora replika lepiej nada sie na baze pod parasniperke ? uwielbiam dlugie repliki - a wiec im dluzsza tym lepsza w moim odczuciu. Zewnetrznie chciałbym je zmodernizowac pod tym katem :

SR25

6597122203_06a42b13c0_z.jpg

SR12 (M16kwa)

5705444178_0a3275a832_z.jpg

interesuja mnie fpsy w granicach 550-600. Ktora z nich wyszlaby tansza w tuningu ? W wakacje odwiedzam USA, i chcialbym juz zrobic przymiarki do zakupu. Pozdrawiam !

Posted

czy magi od sr25 pasuja do kwa?

jak wyglada sprawa z korpusem i ogolnymi wrazeniami zewnetrznymi. mialem w lapkach kwa i szczerze powiedziawszy robi swietne wrazenie.

czyli jak rozumiem, w sr25 gb do wymiany, w kwa zostaje bo jest az nadto pancerny. kurcze, podoba mi sie bardziej sr25. wie ktos moze czy istnieje mozliwosc dokrecenia tlumika do kwa, w taki sam sposob jak w sr25? tj odrazu do korpusu, nie do lufy zewnetrznej

• 4 weeks later...
Posted

Proponuję poczytać o tuningu obu replik do 550fps i przeliczyć , koszty same Tobie odpowiedzą co będzie tańsze .Powiem tylko że szukając magazynków do SR typu low lub mid cap licz się z kwotą 100zł up za szt. KWA pasują typowe m-ki za 30zł.Piszę to bo mam oba modele i znam temat z autopsji .

PS : obie repliki świetnie się prezentują :] i sprawują