Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Możesz być pewien że to dobra broń.Jest ładna ale troch ciężka ale to nic każda taka jest zależy co kupisz jakieś guwno z ryniacza czy jakiegoś dobrego z allegro lub innego sklepu z brońmi

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie jedyne problemy ze spustem to wygięcie się toszeczkę jednego ze styków bo ok 20 tysiącach kulków :)

A lunetka TM w A1 jak dla mnie jest świetna. Mam oba AUG'i i oba są równie funkcjonalne :)

Posted

Ma ktoś pojęcie gdzie można kupić lowcapy?

Pisałem do Gunfire i Taiwanguna i odpisali, że nie wiedzą kiedy będą mieli.

Na Specshopie od kliku miesięcy mają status niedostępne.

Posted

Jak "rozkładają" się kulki w magazynkach TM? Tak jak w midcapach, w kształcie litery U? Oraz czy jest możliwość rozebrania maga TM w celu jego dociążenia?

btw te magi od BE to przypadkiem nie miały pojemności 45 kulek?

Posted (edited)

Mam przed sobą maga od BE i udało mi się upchnąć do niego 61 kulek - nowy nie jest.

Tak mi się przynajmniej wydaje jest od repliki aug-BE ciemniejszy od maga TM

Edited by kermit
Posted

King Arms ma takie magi w swojej ofercie (może niedługo jakieś części do AUG'a wypuści, albo AUG'a).

Dość tanio, z tego co widać, to kulki układają się w taką niedokończoną 8'kę, a w TM jest to chyba kształt U.

Ciekawe jak z niezawodnością.

Posted

Po pierwsze - pasuje

Po drugie - nie wchodź na tą stronę , a przynajmniej tam nie kupuj...

Po trzecie - jakość tych magów jest wątpliwa , czasami podaje kulki , czasami nie...

Posted (edited)

Po trzecie - jakość tych magów jest wątpliwa , czasami podaje kulki , czasami nie...-

są dobre. Kumpel jedzie na nim od jakiegoś czasu a AUG sieje i sieje tymi kulkami. Abstrahując ŚMIERĆ HI_CAP'OM- psują klimat.

Edited by mikadorus
Posted

Ktoś miał kiedyś problem z wysuwająca się lufą zewnętrzną?? bo mi ni z gruchy nie z pietruchy wyjechała lufa wewnętrzna i nie chce się dziedzieć gdzie powinna, zrobiłem prowizorkę no ale ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić??

Dokręcanie śrubek nic nie daje :/

Posted (edited)

Śrubka pod rączką za to odpowiada jest niedokręcona. Wkręć dobrze śrubkę (najpierw zdemontuj rączkę)i zabezpiecz lakierem na gwincie - sam tak miałem raz prawie zgubiłem lufe zewnętrzną.

Edited by kermit
Posted

Zrobiłem to już dzięki wielkie.

No ale nie wiem kto wymyślił żeby ją tam zamontować?? i jeszcze tą rącze rozłożyć (a później zmontować z powrotem) to prawdziwa droga przez mękę