muffasaSF Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Mianowicie, chodzi mi o to abyście po prostu pisali jaki model zestawu słuchawkowego posiadacie i z jakim radiem ten zestaw działa. Dlaczego taki temat? Ponieważ znalazłem kilka tematów o Bowmanach Comtac'ach i tych chińskich i tych oryginalnych. Problemem ,to że w każdym temacie są porady jak przerobić, jak dobrać, i jak to działa. Mi chodzi, abyście w prosty sposób napisali/pokazali co macie, i co działa bez przeróbek. lub z delikatną przeróbką. Bez zbędnego rozpisywania. Bo ja chce taki zestaw i co mam dobrać. Tutaj bezpośrednio wchodzę w temat, Patrze co kolega ma zmontowane i wiem że mogę taki i taki zestaw dobrać z przeróbka lub bez. nawet zdjęcia zapodawajcie, tylko zestawów nie komplet oporządzenia (Kamizelka + srylion magów itp.) Proszę o podanie tego np. w taki sposób: Słuchawki: Comtac I Radio: Midland XXX Podłączenie: Bez przerobek/ przeróbka PTT Quote
Recommended Posts