Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Hej.Mam do was pytanie,którą replike mi polecicie bardziej.Bo porównując plusy i minusy są prawie identyczne.MP5 jest mniejsze i poręczne itd.Ale do M4A1 jest łatwiej dokupić elementy i części.

Dzięki z góry za odpowiedź.

LINKI:

MP5: http://gunfire.pl/product-pol-1152192529-Replika-pistoletu-maszynowego-CM049.html

M4A1: http://gunfire.pl/product-pol-1152189655-Replika-BI-3681M.html

Edited by Matias189
Posted

Generalnie co ci się bardziej podoba. Ale jeśli będziesz grał więcej w budynkach i na krótkie dystanse to MP5 jest dużo poręczniejsze niż M4( choć z nim też można fajnie do cqb wbić, zaznaczam że mówię tu o zwykłym M4A1 a nie wersji cqb). Jeśli będziesz się strzelał na większym terenie i dystansach ok. 40m to lepsze wg. mnie jest M4. Jeśli chodzi o części to do MP5 też znajdziesz. :icon_razz2:

Posted

W budynkach to raczej nie bardziej po lesie itp.To M4A1 brać?Ogólnie tak na boku to jestem fanem realizmu i lubie metalowe repliki.To co raczej kupić pod względem budowy i części oraz ewentualnych przeróbek?

Posted

Bierz mp5.Emki boyi to loteria.Mp5ki cymy,które mi się przez ręce przewinęły były solidnymi,estetycznie wykonanymi replikami.Gearboxy mocne,zębatki niezniszczalne.Czego więcej chcieć? ;p

Posted

Przychodzą źle złożone.Wykonanie zewnętrzne z nóg nie powala(luzy,wykonanie dust covera,brak oznaczeń,itd).Mp5tki które miałem,były jak na chińczyki świetnie spasowane i poprawnie złożone.