Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam jeszcze jedno pytanie, jak jest z wytrzymałością łożysk w tych zębatkach :http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/kola-zebate/zestaw-stalowych-zebatek-13-1-super-high-speed-super-shooter.html

czy nie dostają bić?

Posted

tak wiem, że same zębatki są nie do zjechania, ale mi chodzi o same łożyska w tych zębatkach.

wcześniej pisałem z profilu brata bo się nie zorientowałem że jest zalogowany na moim kompie.

Posted

Jeśli chcesz na prawdę mocny ROF kup 13:1 SHS powinny wytrzymać tą sprężynę z resztą ktoś na forum już katuje je na takiej SPR i jeszcze nie spotkałem się z negatywną opinią :icon_smile:

Pamiętaj lipo 11,1 nawet na standardowych zębach da duży ROF

Posted

Ja mam u siebie SHS'y 18:1 na UT elementa na lipo 11.1v i springu 130 guardera. Efekt? 25 k/s, tłok JBU i SHS nie wytrzymał (złe AOE). A zębatki 2 tłoków nie zauważyły. Wyglądają jak nowe, ale od smaru.

Posted

Cyl typ0 df, lufa 500mm df 6.02, głowica tłoka Ultimate wyciszona (standardowo zabiera troszkę ponad 20fps - przetestowane), brak łożyskowania na prowadnicy - 450fps

• 2 weeks later...
Posted

Mam pytanie,które zębatki mają większe przełożenie 100:200 czy 100:300 oraz czy zębatki SHS i ACM(oferowane na TG) to to samo ??

100:300 mają większe przełożenie niż 100:200.

• 3 months later...
Posted

GFC FTW! Nie no, eksperci tam pracują nieomylni. Z tego co ze zdjęcia widzę zamontowanie tego zestawu spowoduje nie działaniem AEG. Zestaw zębów to 32:1, czyli zestaw dla tłoków z POŁOWĄ ZĘBÓW! A tłok załączony jest normalny. Brawo GFC!

Posted (edited)

GFC FTW! Nie no, eksperci tam pracują nieomylni. Z tego co ze zdjęcia widzę zamontowanie tego zestawu spowoduje nie działaniem AEG. Zestaw zębów to 32:1, czyli zestaw dla tłoków z POŁOWĄ ZĘBÓW! A tłok załączony jest normalny. Brawo GFC!

Czyli w takim razie lepiej wszystkie części skompletować osobno czy po prostu wybrać inny zestaw np taki: http://gunfire.pl/product-pol-1152197669-Zestaw-czesci-SHS-FIT-02.html

Edited by WawelUS
  • 4 weeks later...
Posted

Przy M170 nie ma kompromisów. Nie przesadzałbym. Pomimo dobrych, a nawet bardzo dobry komponentów SHS nie pchałbym się w tak wymagający tunning na nich. Maks co testowałem te zębatki do SP160. Dały radę i to bardzo, bardzo dobrze.