Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, w poszukiwaniu kamizelki natknąłem się na tą : http://allegro.pl/flc-acu-vest-fighting-load-carrier-molle-ii-i3082573813.html

Na zdjęciach kolor nad maskowaniem wraz z pasami molle wygląda bardzo w porządku (taki oliwkowy nawet), zastanawiam się czy będzie pasować do umundurowania flecktarn i czy ten kolor to bardziej zielony czy też szarawy i zdjęcie tylko tak wyszło.

Maskowanie UCP było by albo przemalowane albo po prostu zakryte przez ładownice.

Posted

Chłopaki ze Straszydła farbowali UCP. Efekt może nie porażał, ale naprawdę było przyzwoicie - szarość kamuflażu nie biła w oczy i dawała względne poczucie maskowania.

Niemniej jeśli jesteś sprzętowym onanistą - to nie cholery to nie współgra.

Posted

Po pierwsze primo, takie kamizelki zakłada się na balistykę, inaczej jest w ni cholerę niewygodne.

Po drugie primo, sądzę że skoro chec montować ładownice w flecku na molle, i szukasz taniej kamizelki, to ładownice masz/będziesz miał też chińskie, więc nie wiem czy warto Ci szukać ;-)

Posted

Ładownice chińskie, ale nie narzekam, jeszcze się nie rozpadły , mam też ładownice bw które przyczepiam do molli :) Widziałem opinie paru ludzi na forum i nie jest według nich źle z ta niewygodnoscia, najbardziej ramiona chyba sa na to narażone, no ale nie o tym chciałem tu gadać, chodzi mi o jej kolor tak jak już napisałem, jaki on w końcu jest ?