Ajax Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Czy ktoś gdzieś widział do kupienia oliwkowy pokrowiec na fritza?? . Szukałem pytałem po sklepach na allegro ale nic nie znalazłem. Quote
Jarcher Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Ja proponuję pójść z hełmem, jakimś innym pokrowcem i kawałkiem materiału do krawca. Uszyje taki sam, będzie git i tanio. :o Quote
KRA_[OSZ]ZuKo[PL] Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Zrob z M65 :) A tak w ogole to on powinien byc zielony chyba ze masz policyjny. To po co ci pokrowiec :) - to tylko moje zdanie Quote
Ajax Posted May 27, 2005 Author Report Posted May 27, 2005 W czasopismie miitarym widziałem Kolumbijskich komandosów. Całych w olivce. Bardzo mi się ta konfiguracja spodobała. Pozatym byłbym bardzo nieszcześliwy gdyby hełm i mundur się różniły:d Quote
Jarcher Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Mi, osobiście nie podobają się hełmy bez pokrowców. :P A sposób "na krawca" jest szybki i tani. :-) Quote
Recommended Posts