Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jungle boots - gdzie kupić?

Recommended Posts

Posted

Moje wysłużone 10 letnie podróbki "Dżangli" oficjalnie pożegnały się z życiem. Podeszwa odpada już w każdym miejscu, i żadne gwoździe i kleje już jej nie pomogą. W dodatku na przestrzeni ostatnich 10 lat moja sytuacja budżetowa zmieniła się z budżetu licealisty ciułającego na byle piwo, nie mówiąc już o AEG-u, w poważną nadwyżke pozostająca po opłaceniu kosztów posiadania rodziny, mieszkania, rachunków, samochodu itp.

Oficjalnie stać mnie na nowe buty :D, choc dopiero niedawno to do mnie dotarło.

Pytanie gdzie? Gdzie się dzisiaj kupuje buty na najbliższe 10 lat? Interesuje mnie ten sam model, nie musi mieć certyfikatu pro-elo-oryginalności. Chcę kupić porzadne wojskowe kamasze w kolorze zielonym wykonane w 50% z Corduro-brezentu i 50% z gumo-nibyskóry + podeszwa. Ale takie co to sie nie rozpadną na pierwszej przemaszerowanej długosci równika.

Drodzy forumowicze, polecajcie sklepy, zawartości waszych szaf i inne źródła pozyskania cennego obuwia, żebym nie musiał jak ten ciul dryptać na strzelanki w cwelkach lub w adidaskach.

• 1 month later...
Posted

A dostane jakieś inne jungle boots w tej cenie ale które mają rozmiar 43zł?

Zależy mi na tym aby miały gore-tex albo były ciężko przemakalne.

Chciałbym też aby wyglądały podobnie to tych.

Pozdrawiam Dominik