Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam dylemat jaki kolimator wybrać do AK.

W grę wchodzą:

-AimpointM2

-Eotech 552

-ACOG (bez zbliżenia)

Co do eotecha to nie piszcie jaki model jest najlepszy bo bawiłem sie wszystkimi i jako takie zdanie o nich mam :D

Posted

Zależy od upodobań co kto lubi. Z Twoich propozycji najlepiej z AKaczem komponuje się EOTech.

Cobra by pasowała najlepiej, ale ciężko zdobyć i jest drorzsza, ew jakiś inny kolimator otwarty...

Posted

Ja od siebie polecam eotecha - korzystałem z 552 firmy Pro Arms. Przy mocnej jasności (ma aż 19stopniową) pojawiał się duch, lecz przy średniej (ok. 10 stopień) i niżej było wszystko ok. Zależy to także od jasności. Im ciemniej w pomieszczeniu tym większy duch, im jaśniej tym mniejszy. Ja osobiście nie mam mu nic do zarzucenia.

Posted

Miałem na kałachu EOTecha i sprawowało się dobrze. Teraz mam tego ACOGa bez przybliżenia i swoje zadanie spełnia. Niedogodnością jest to że jest on dość wysoko . Niemniej mi pasuje i z nim biegać :)

Posted

Kwestia budowy naszego ciała :) Jak możesz jedź do sklepu z kałachem i "przymierz" sobie różne kolimatory, zobacz, złóż się do strzału. Kupować tam nie musisz, ale będziesz wiedział z którym Ci wygodniej :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...