Hajate Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Mam dylemat jaki kolimator wybrać do AK. W grę wchodzą: -AimpointM2 -Eotech 552 -ACOG (bez zbliżenia) Co do eotecha to nie piszcie jaki model jest najlepszy bo bawiłem sie wszystkimi i jako takie zdanie o nich mam :D
dr Ziolo Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Tu jest mowa o Kobrze ruskiej: http://rus.mil.pl/forum/discussion/936/1/kobra-ekp-1s03-red-dot/
Bezim Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Zależy od upodobań co kto lubi. Z Twoich propozycji najlepiej z AKaczem komponuje się EOTech. Cobra by pasowała najlepiej, ale ciężko zdobyć i jest drorzsza, ew jakiś inny kolimator otwarty...
Nitro Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Na akaczu fajnie docter wygląda. Od siebie polecam Aimpointa G&P,obecnie z takim latam i jestem całkiem zadowolony.
Turas Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Ja od siebie polecam eotecha - korzystałem z 552 firmy Pro Arms. Przy mocnej jasności (ma aż 19stopniową) pojawiał się duch, lecz przy średniej (ok. 10 stopień) i niżej było wszystko ok. Zależy to także od jasności. Im ciemniej w pomieszczeniu tym większy duch, im jaśniej tym mniejszy. Ja osobiście nie mam mu nic do zarzucenia.
SirHawk Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Http://pimpmygun.doctornoob.com Dowolna luneta najlepiej wygląda na kałachu.
GHOST13 Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Miałem na kałachu EOTecha i sprawowało się dobrze. Teraz mam tego ACOGa bez przybliżenia i swoje zadanie spełnia. Niedogodnością jest to że jest on dość wysoko . Niemniej mi pasuje i z nim biegać :)
Turas Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Kwestia budowy naszego ciała :) Jak możesz jedź do sklepu z kałachem i "przymierz" sobie różne kolimatory, zobacz, złóż się do strzału. Kupować tam nie musisz, ale będziesz wiedział z którym Ci wygodniej :)
Recommended Posts