Obi-Wan Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Dla mnie też trzypunkt to przerost formy nad treścią - ale każdy ma inne gusta. I zgodzę się z Obi-Wanem na początku można mieć problemy z jego ogarnięciem Ogarnięcie tego to akurat żaden problem, tylko po prostu ja nie lubię mieć zbyt wielu pasków i klamer do plątania i zachaczania o wszystko co się da Aha, swoją drogą teraz sobie przypomniałem, że jest jedna rzecz w której 3pkt jest lepszy od 1 i 2. Można go założyć jak plecak - jedyna opcja, której brakuje dwupunktowym rozwiązaniom z szybkiem przepinaniem Quote
Turas Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Ogarnięcie tego to akurat żaden problem, tylko po prostu ja nie lubię mieć zbyt wielu pasków i klamer do plątania i zachaczania o wszystko co się da Masz rację - zwłaszcza gdy trzeba zrobić to szybko. Aha, swoją drogą teraz sobie przypomniałem, że jest jedna rzecz w której 3pkt jest lepszy od 1 i 2. Można go założyć jak plecak - jedyna opcja, której brakuje dwupunktowym rozwiązaniom z szybkiem przepinaniem Choć jedno i dwupunkt można tez wygodnie przełożyć na plecy - jednak nie tak jak plecak. Punkt dla trzypunktu. Quote
Powała Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Dla mnie też trzypunkt to przerost formy nad treścią - ale każdy ma inne gusta. I zgodzę się z Obi-Wanem na początku można mieć problemy z jego ogarnięciem (...). Dwupunkt z szybkim przepinaniem klamer jest dobre i wygodne. Łatwiejsze dla zielonych w tych sprawach :icon_smile: W pełni popieram zdanie Turas-a. Quote
Recommended Posts