Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam , Razem z Kilkoma kumplami postanowiliśmy zacząć naszą przygode z ASG . Jako , że jestem totalnie zielony w te klocki przeczytałem wszystkie części poradnika LogaN'a co do wyboru repliki. Niestety po kolei wyszukiwałem wszystkie bronie jakie polecił do 200 zł i bezskutecznie próbowałem je porównać i zobaczyć .

Tu Pojawia się prośba . Czy moglibyście mi podać bronie z jakimi wy zaczynaliście (do 200 zł) linki do nich i wasze poglądy na ich temat . Albo powiedzieć , która z broni podanych w Poradniku jest najlepsza.

I ostatnie pytanko :D Za ile złotych kupie najtańszą automatyczną replikę wydaję mi się , że elektryczną ??

Z Góry Dziękóweczka. :D

Posted

Dziękuję Panowie :D

Mam takie pytanko :D Zdecydowałem się na tego Shota już zamówiony. Jednak jedna rzecz mnie zastanawia .

Czy można go tuningować ??

I pytanie co do magazynku .

Czy są jakieś większe np 45k itp ?? Jak tak to link byłby mile widziany :D

Posted

shota za 60zł chcesz tuningować? Nawet go nie rozbieraj bo zepsujesz. Nie ma sensu tuningować. Chyba, że tego shota zrobisz sobie projekt i ktoś Ci wszystko to samo na CNC wyrobi, to nie dosyć, że nic się z nim nie stanie i możesz go stuningować :P

Posted

Innych magów z tego co wiem to nie ma (chyba, że sam zrobisz).

Z tuningiem też jest problem (ale osobiście nie bardzo widzę sens tuningu) bo z tego co mi wiadomo nie ma dedykowanych części do tego modelu. Można kombinować i korzystać z części od innych replik ALE nie wiem z których by pasowały. Lufy i gumki nie wymienisz bez wymiany całej komory HU. Sprężynę można wstawić mocniejszą ale nie wiem jak mocną wytrzymają bebechy (przejrzyj temat o replice - może ktoś już wstawiał).

Posted (edited)

Nie ma możliwości - przy obecnej sprężynie korpus plastikowy potrafi pękać na pół, a co dopiero przy mocniejszej. Nic nie zrobisz. A magazynki do agm003 są tu :icon_smile:

Edit : literówka

Edited by Turas
Posted

Nie ma możliwości - przy obecnej sprężynie korpus plastikowy potrafi pękać na pół, a co dopiero przy mocniejszej. Nic nie zrobisz. A magazynki do agm003 są tu :icon_smile:

Edit : literówka

Pękania korpusu (body?) jeszcze nie widziałem. Moje shotguny na stockowych sprężynach mają się dobrze.

Chłopak pyta o większe magi a Ty mu standardowe podajesz...

Tych magów nie kupuj. Póki były w cenie promocyjnej (niecałe 10zł) były opłacalne. Teraz za cenę trzech takich magów kupisz replikę (i 3 magi w zestawie). Bardziej więc opłaca się wziąć drugą replikę i mieć dwie repliki (jedna do pożyczenia dla kumpla, zapasowa czy na części zamienne) i 6 magów niż tylko jedną replikę i 3 magi (w mniej-więcej tej samej cenie).

Posted

Kręć/przesuwaj aż zobaczysz, że kulki od razu lecą w górę. Wtedy oznacza to, że za mocno podkręciłeś. Szukaj ustawienia gdzie kulki lecą najdalej prosto nie opadając, ani nie podbijając w górę.