tarus1 Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 (edited) Witam Kupiłem Ostatnio Hk416 od JG dokładniej JG6622 i chciałem zrobić mały tuning więc za kupilem zębatki Classic Army Komplet Za 230zl, Spręzyne guardera m130, nowy szkielet gb. i oczywiscie gumke systemy. Problem jest taki ze kiedy złoże replike to dysza sie nie rusza jest w 1 miejscu cały czas? Rozkręciłem listwa jest ok dysza niby tez jak sie na sucho strzela sie rusza. Jaki Może Być Problem? czy moze być to spowodowane prze komore hop-up? Jeśli Temat Jest W Złym Dziele Prosze O Przeniesienie. Z Góry Dzięki Za Pomoc. Edited February 10, 2013 by tarus1 Quote
gloomer Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Sprezynka od popychacz założona?ustawienie zębatek?albo popychacz za ciasno ma w szkielecie. Quote
Alanos Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 A ustawiłeś popychacz tak aby ta listwa go obejmowała? Czy dałeś go za/przed listwą ? Najlepiej wrzuć fotkę. Quote
Recommended Posts