Wojtass Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Ktoś gra? Jacyś fani z Wrocławia chętni na pojedynek? :) Quote
Arthur Currie Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Ja grałem. Masakryczne zwłaszcza po "kilku głębszych". :) Quote
Ukesu Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Gramy w łodzi :D Ale bez dziewczyn bo one pazury mają :D Kto grał ten wie o co chodzi :D Quote
Wojtass Posted February 10, 2013 Author Report Posted February 10, 2013 Wie, wie. :D Ja mam cała kolekcję do gry w JS: starą wersję + dodatek, nową wersję + dodatek i wersję Francuską z gumowym Totemem, który jest dobry na zakrapiane imprezy, mniej szkód. :D @Ukesu, to na jakiś zlot musimy sie skumać i zaliczyć partyjkę. :P Quote
Dread Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Kupiłem niedawno. Nowe krzesła już poobijane, gładzie na ścianie trzeba na nowo robić, a kolega musi kupić nowe spodnie. A do gry zawsze bierzemy dziewczyny, nie ma krwi, nie ma zabawy. Quote
Ukesu Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Polecam dokupić dodatek do podstawowej wersji. 80 nowych kart w tym nowy kolor :D Zawiecha mózgu gwarantowana :D Quote
Wojtass Posted March 30, 2013 Author Report Posted March 30, 2013 Dodatek po alkoholu jest nie do przejścia. :D Ryje beret totalnie. Quote
Marmaj71 Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Grałem! Nie polecam z dziewczynami!!! 2 tygodnie mnie ręce bolały, jakby mnie kot podrapał, baaa lampart :D Quote
Recommended Posts