Yarlan Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 17.02.2013 Legia Warszawa (ul Łazienkowska 3). Kurs przygotowujący oraz egzamin kompetencyjny IPSC. Info i zapisy: dominik.gorski@actionair.pl 601155519 To chyba ostatnia szansa na taki egzamin przed rozpoczęciem sezonu :) ZAPRASZAM! Quote
sipap Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 A kiedy jest szansa na kurs i egzamin kompetencyjny? Na zawodach wspominałeś,ze jest szansa na zorganizowanie go w Warce. Quote
Yarlan Posted March 8, 2013 Author Report Posted March 8, 2013 Tak - wspominałem, niestety plany mi się zminiły i nie dam rady go zrobić w Warce. Ten termin jest ostatnim terminem przed wakacjami, kiedy mogę poświęcić weenekd na tego typu szkolenie. Quote
sipap Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Tak - wspominałem, niestety plany mi się zminiły i nie dam rady go zrobić w Warce. Ten termin jest ostatnim terminem przed wakacjami, kiedy mogę poświęcić weenekd na tego typu szkolenie. No i super,mi pasuje. W takim razie widzimy sie w sobotę na kursie. Quote
Recommended Posts