Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się, że nie przyda Ci się teraz. Kup lepiej low/mid-capy bo hi capy to zło. Porządny akumulator i ładowarkę mikroprocesorową. Jak już będziesz wiedział jaki styl walki lubisz, wtedy dopieraj resztę oporządzenia. Żebyś zaraz nie sprzedawał bo Ci coś nie pasuje. Zastanów się jeszcze nad paso-szelkami. Ale póki co odpuść sobie. Co do ochraniaczy to poszukaj Alty i Bijansy.

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Takie ochraniacze? http://www.taiwangun..._a_c_m_tan.html

Turas mógłbyś podać jakiejś linki zbrojownia/taiwangun/allegro ? do jakiejś dobrej bateri i ładowarki ? :icon_smile: no i do tej gumki co mi radziliście na początku, przepraszam że tak wam dodaje robotę, poprostu nawet nwm. do czego służy owa gumka.

A ta bateria i ładowarka to do dupy co nie ?

Akumulator 9,6V 1200 mAh, Ładowarka 220/230V (dołączona do repliki)

Edited by Blu3
Posted
Powała- powiedz to np. ŚP Anatolijowi Lebedowi. To nie jest kwestia ładne nie ładne- tylko działa/ nie działa. Jeśli malowanie ma poprawić kamuflaż w terenie, to czemu nie?

Przy tej ilości "drewna" jaki jest w tej replice, to akurat ma to takie znaczenie jak wsypanie do herbaty 17,5 lub tylko 17 kryształków cukru. :icon_wink:

Posted (edited)

Że tak powiem... trochę drogie te ochraniacze :o chodzi mi o Bijansy, ponieważ jak już kupować to już na lata prawda ? i tak mi się wydaje że są takie trochę wygodniejsze :D

Edited by Blu3
Posted

Pewnie coś by się znalazło (np.czytanie książek - zawsze można wypożyczyć ? :icon_biggrin:). Jak ktoś chce kupić dobry sprzęt to musi się liczyć z wydatkami (tak wiem, Ameryki nie odkryłem :icon_wink: ).

Posted

Ochraniacze łokci odpuść sobie. Co do magów to masz je gdzie nosić? Bijansy możesz kupić używane, wyjdzie taniej (albo Alty :P). Okulary mają pomarańczowe wstawki, może poszukaj czarnych uvexów ;)

Posted

OOOKKKEEJJ :o dobraa... to z tego co widzę to raczej wszystko wyjaśnione... a szynę dam radę sam założyć czy to jakieś doświadczenie do jej zakładania trzeba mieć ?