przewitu Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 Witam! Mam kłopot z repliką shotguna M180. Otóż replika w ostatniej fazie przeładowania kulki samoczynnie strzela. Widziałem taki sam temat jednak graczem ASG jestem dopiero od ok.3 miesięcy i nigdy repliki nie rozbierałem a poza tym boję się, że coś uszkodzę- tj. w tamtym temacie autor znał się na tym. Czy ktoś byłby na tyle dobry i wyjaśnił mi dość dokładnie i językiem niedoświadczonego jak rozebrać i naprawić ten problem? Za odpowiedzi z góry dziękuję! Pozdrawiam Przewitu Quote
SKYFander Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 Niestety taki urok tych strzelb że "przecierają" się po jakimś czasie, a konkretniej jedna mała część. W tym temacie pod koniec masz o tym napisane: http://forum.wmasg.pl/topic/106466-oficjalny-strzelby-m180-m183-golden-arrow-ga/ Quote
przewitu Posted February 7, 2013 Author Report Posted February 7, 2013 (edited) Dzięki za odp. Ale czy nie da rady jakoś tego naprawić? Nie ma części zamiennych a dorobić nie można? Wystrzeliłem może niecałe 100 kulek:( Proszę o pomoc. Czytałem, że taka niezawodna. Edited February 7, 2013 by przewitu Quote
przewitu Posted February 7, 2013 Author Report Posted February 7, 2013 Nawet tej zakrętki pod lufą nie mogę zdjąć:( Quote
Recommended Posts