kajtoo5 Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Siemanko. Mam problem, potrzebuje korpusu w wersji ze stałą rączka transportową (taki jak w M16A2), ale NIGDZIE nie można takiego kupić. Na komisie waruję już dobry czas w polowaniu na wyjęty z M15 Classic Army, ale zazwyczaj sa niesprawne, popsute itp itd... Aż wreszcie pewien uzytkownik podrzucił mi ten link http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152198411-Metalowy-korpus-do-replik-M4-M16-z-chwytem-transportowym.html#galeria Alleluja! Niedrogi, metalowy korpus do M16A2... Co prawda nie ma żadnych oznaczeń (a wolałbym już nawet takie jakie sa w PJ, albo GG, niż łyse), ale jak się nie ma co się lubi ;)... Dlatego kieruję do was pytanie: warto toto kupić? Czy luzy będa jakieś duże? Nie połamie mi się przy samym montażu? Mam chiński korpus do M4, wlaśnie od PJ i jestem NAPRAWDĘ zadowolony (zero luzu, ładnie działa, nawet niezły materiał). Jak się mają do tego JG? Szajs? Czy w ostateczności można kupić? ;) Z góry Dzięki za odpowiedź! Quote
Recommended Posts