DominoG4231 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Witam. Odrazu mówię, że jestem całkowicie zielony jeśli chodzi o repliki, Dzisiaj przyszła do mnie paczuszka z Cm 028c. Podekscytowanie szybko zniknęło, gdy się okazało, że nie umiem włożyć baterii do kolby xD. Mam więc pytanie do posiadaczy: jak ją zamontować? (mówie serio). Z góry dziękuję za odpowiedź. Ps Zezwalam na podanie tego tematu do "najgłupszych wypowiedzi" :P Quote
karolofic Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 (edited) A przypadkiem baterii nie wkłada się pod dekiel ? Czytaj to z gdzie masz rączkę przeładowania i taki guzik od strony czoła, naciśnij go a klapka powinna odejść. Zdejmij ją i tam powinny znajdować się kable. Edited February 4, 2013 by karolofic Quote
Vaco Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Zerknij tutaj: Być może będziesz musiał zamontować baterię pod dekielkiem, a nie w kolbie. Quote
DominoG4231 Posted February 4, 2013 Author Report Posted February 4, 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Zrobie jak każecie :icon_smile: Quote
Recommended Posts