yakuz Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 (edited) Dla jednych "Diabeł" dla innych "legenda" jak o nim wypowiadali się jego koledzy. Chris Kyle został zastrzelony w Teksasie. Posiadał ponad 150 potwierdzonych trafień na swoim koncie (nieoficjalnie mówiono, że ponad 250). Właśnie jestem w trakcie czytania jego książki którą wydał w ostatnie wakacje (w lipcu jak dobrze pamiętam była premiera) "Cel Snajpera". Polecam wszystkim, jest rewelacyjna. Link do wiadomości http://wyborcza.pl/1...astrzelony.html Edited February 3, 2013 by yakuz
Kazana Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Aha no spoko. Fajnie tylko, że już był temat założony o tej samej tematyce i że jest już jakiś czas news na głównej.
yakuz Posted February 3, 2013 Author Report Posted February 3, 2013 (edited) Jesteś pewny? Bo o tym dowiedziałem się z dzisiejszych wieczornych wiadomości? chyba, że coś mnie wcześniej ominęło... Edit: Faktycznie teraz zauważyłem, że temat jest na głównej. Wybaczcie za off ale stwierdziłem, że to temat do tego działu. Pozdrawiam Edited February 3, 2013 by yakuz
Recommended Posts