Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sensie że jak ?

Wyobraź sobie tak, czołg lekki, zasuwający 60 na godzinę po płaskim, z niezłym działem praktycznie niewrażliwy na ogień dział czołgów średnich i niszczycieli na swoim poziomie przez znaczne pochylenie płyt pancerza. Chyba, że pokaże ci łaskawie tył wieży. Na co w pojedynku 1 na 1 nie masz co liczyć.

• 2 weeks later...
Posted

Już chyba wiem o czym piszecie jojcząc na T-50 :)

Btw. Liczyłem na to , że Wt nie będzie WOT-em ( World of Prototypes ), w którym 75 % sprzętu spotykanego na mapach, to cuda wianki które czasem nie zostały nawet wybudowane umierając na etapie konceptu. Niestety ...

A szkoda. Bo fajnie się zapowiadało.

Posted

Im dalej w las, tym więcej sposobów na rozwalenie T-50. Szczególnie, kiedy kierowca myśli, że jest niezniszczalny. Walić ACPR po wieży, słabszymi działami w tył i przód, obok działa. Lepszymi działami bok. HEAT między gąsienice, w przedział załogi lub silnik. A w ogóle to najlepiej wjechać na górkę i zapomnieć o problemie pochylonego pancerza.

Ale dobieranie zawodników do rozgrywki, jest wciąż na beznadziejnym poziomie.

Posted

Mam nadzieje że dopracują te czołgi, bo sensowny "czołgowy FPS" marzył mi się od baardzo dawna ( WOT wzbudził zniesmaczenie ). Póki co WT naziemny jest komiczny. Jazda slidem czy drift między drzewami jest zabawny tylko przez kilkanaście pierwszych sekund.

• 7 months later...
  • 2 months later...
Posted

Fakt, matchmaking to DRAMAT.

Niestety dalej tego nie poprawili. Gram ze swoją ekipą to często rzuca nas na Tygrysy - a u nas najlepszy ma 4.7 :D

Fajnie, że można wzywać artylerię i używać samolotów. Wciągnęły mnie teraz te czołgi :F

Posted (edited)

O widzę, że nie tylko Ja uważam MM za fatalny :icon_biggrin:

Mając PZ F2, StuG'a i Tygrysa H1 mam bitwy z czołgami 4 ery dla których moje maszyny są jak papier.

Nie spodziewałem się też, że Pantera będzie tak dobrym czołgiem, jak bym to wiedział to olałbym linię Tygrysa i expił właśnie linię pantery :/

Zauważyłem, że graficznie poprawili stabilność gry. Na PC (przy bitwach lądowych tylko) często miałem skoki FPS'ów teraz zauważyłem znaczną poprawę.

Dodali też chyba takie pierdoły jak wgniecenia w ziemi od gąsienic czy też przy jeździe po błotnistym terenie mamy uwalony błotem czołg :icon_biggrin:

Gra ma kilka minusów ale też kilka plusów wszystko zależy chyba od dnia :icon_biggrin:

Edited by Vender
Posted

O widzę, że nie tylko Ja uważam MM za fatalny :icon_biggrin:

Mając PZ F2, StuG'a i Tygrysa H1 mam bitwy z czołgami 4 ery dla których moje maszyny są jak papier.

Nie spodziewałem się też, że Pantera będzie tak dobrym czołgiem, jak bym to wiedział to olałbym linię Tygrysa i expił właśnie linię pantery :/

Zauważyłem, że graficznie poprawili stabilność gry. Na PC (przy bitwach lądowych tylko) często miałem skoki FPS'ów teraz zauważyłem znaczną poprawę.

Dodali też chyba takie pierdoły jak wgniecenia w ziemi od gąsienic czy też przy jeździe po błotnistym terenie mamy uwalony błotem czołg :icon_biggrin:

Gra ma kilka minusów ale też kilka plusów wszystko zależy chyba od dnia :icon_biggrin:

Nie grałem od paru miesięcy, ale prawdopodobnie słabo cię rzuca bo masz tygrysa. Nieważne jak słabe masz inne czołgi, liczy się najwyższy battle tier. Powiedziawszy to, grałem z dokładnie takim samym zestawem, F2, Stug z l43 + tygrys i naprawdę nie narzekałem, nieczęsto miałem bitwy wypchane 4 tierami.

Kurcze, czas pościągać updejty i postrzelać ;)

• 4 weeks later...
Posted

Rozgrywki III poziomu to jakaś masakra. Notorycznie zdarza mi się wyjechać moim M4A1 76(W) wprost pod lufy trzech Tygrysów albo stado Pz. V ausf. D. Nieźle jak na "tryb realistyczny". Gdzie jest balans drużyn ja się pytam?

Posted

Aktualizacja niestety nie poprawiła balansu. Dalej rzuca mnie na o wiele lepsze czołgi, ale za to przynajmniej ulepszyli odrobinę pociski :F

• 4 weeks later...