Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie weszła w fazę otwartej bety. Jako symulator latadła/lotnicza strzelanka naprawdę zapowiada się ciekawie dzięki niezłej fizyce lotu i możliwości dostosowania jej poziomu do swoich preferencji.

Aktualnie nie gram, ale parę messerów udało mi się tak już sprowadzić do parteru i z pewnością wrócę jeszcze do tego :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Lepsze na pewno od World of Warplanes, troche kiepskie tylko zrównoważenie samolotów póki co, bo wrzuca tierami obojętnie jak i nie raz cie piorą jak kwaśne jabłko.

I nie wiem czy priorytetowym produktem Gaijin jest nie jest teraz Star Conflict.

• 2 weeks later...
Posted

No i stało się. Za mało kasy zarabiali na tym i musieli spaprać grę. Ceny nowych samolotów z kosmosu, koszt szkolenia załogi również. Szkoda.

Posted

Ale zmniejszyli ceny naprawy, pragnę zauważyć.

Ekonomicznie i tak jest lepiej od World of tanks.

Ale ku*wa:

Grafika z tej ery, a nie ps2 + filtry graficzne

Normalna FIZYKA samolotu

DObrze odwzorowana ziemia

Wraki samolotów zostają na ziemi

Fajny system amunicjii

Jakikolwiek model zniszczen

World of warplanes nie ma jakichkolwiek zalet na war thunderem. W obydwie gry gram od alphy.

Posted

Ja gram od kilku dni ponownie i nie mogę przekroczyć progu 210k lwów :teethh: Trzeba kupić jakieś ulepszenia, wyszkolić załogę itd. i kasy nie ma :icon_razz: Co mi po tych zaletach jak nowych samolotów nie będę mógł kupić bo sobie wymyślili, że za następny mam wybulić tyle kasy, że na naprawy nic mi nie zostanie i koniec grania :D

Posted

Mi a to bez problemu idzie z przekroczeniem progu 210k :icon_biggrin: Wnerwia mnie tylko jedna rzecz - kupno Kittyhawka. Gównem nie potrafię latać, no ni py-ty idzie zestrzelić coś tym.

Na jakim poziomie jesteś i ile masz samolotów? :D

Posted (edited)

Kityhawk jest dobry ... Aircobra i yak 9T powinny zostać zdelegalizowane ;(

Plus taki że za 150k kasy bede juz mial yaka 9t :icon_smile:

O tyle o ile yak 9t zdejmuje wszystko na 2 strzały z tego działka, to da sie go wymanerowac łatwo, niestety do kingcobry to nie działa...

edit: Ja mam o tyle dobrze ze praktycznie polowe bitew latam z klanem w 4 osoby i stwarzamy duza przewagę :)

Klan z przedrostkiem KCP_

Edited by Hypre
Posted

Dopiero co zacząłem, 5ty mam xD Kittyhawk mnie denerwuje, już durnym Wildcatem lepiej mi szło. Samolociki? 5 "sztuków hamerykanckich".

No to się nie dziwię, że nie masz problemu ze zbieraniem kasy :icon_biggrin: Ja to mam 6 samolotów i 10 poziom. Naprawy i ulepszania już tutaj trochę kosztują. Za nowy samolot (odblokuję przy 11 poziomie) będę musiał zapłacić milion :icon_biggrin: Przegięli z tymi cenami po prostu. Chociaż też kwestia tego czy grasz w zwykłe bitwy, czy np. w historyczne.